Κορίνα Πατέλη – Μπελλ: Οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με το Δήμο μας 




«Λίγες..σκέψεις»
Καθώς είμαστε πολύ κοντά – σχεδόν 40 μέρες – στην ημερομηνία των δημοτικών εκλογών στις 26/5, στις οποίες έχω την τιμή να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη λίστα των νέων προσώπων του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το συνδυασμό «Πόλη για να ζεις», αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.
«Γιατί βρε Κορίνα, παλεύεις, αγωνίζεσαι, αφιερώνεις τόση ενέργεια; Τι ζητάς; Έχεις ήδη μια πετυχημένη, επαγγελματική πορεία, μια οικογένεια που σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι, έχεις πολύτιμους και σταθερούς φίλους, κοινωνικό περίγυρο που καλύπτει απόλυτα τον όποιο χρόνο σου και πάνω απ’ όλα δεν έχεις πολιτικές φιλοδοξίες!!!!

«Μα αυτό ακριβώς», απαντώ. Αυτά που για εκείνους ή και για εσάς αποτελούν εύλογα ερωτήματα, για μένα είναι ακριβώς οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με το Δήμο μας.
Και αυτοί που με ξέρουν καλά, δεν θα έπρεπε ούτε να με ρωτούν, ούτε να απορούν. Γνωρίζουν για το πάθος με το οποίο λειτουργώ, τη μεθοδικότητα, τη σημασία στη λεπτομέρεια, τη συνεχή έμπνευση στόχο για ορατά αποτελέσματα που όλα αυτά θα μπορούσαν να μπουν κάτω από δύο μόνο λέξεις: σκληρή δουλειά
Ακριβώς επειδή δεν επιδιώκω να αποκατασταθώ από την πολιτική, θέλω να προσφέρω όπως και όσο μπορώ, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Την ήδη, όμορφη και ευλογημένη για το φυσικό κάλλος της αλλά και για την αυθεντικότητα των περιοχών της.
Και η μέχρι τώρα επαγγελματική και προσωπική μου πορεία είναι τα αδιαπραγμάτευτα εργαλεία μου, τα όποια καταθέτω για όπλα μου.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι έτοιμη να προσφέρω στο Δήμο μας γνώση, χρόνο, εμπειρία και σκληρή δουλειά τόσο για τα καθημερινά θέματα και προβλήματα, όσο και για τα μεγάλα και σύνθετα που αφορούν όλους μας και που η επίλυσή τους θα βελτιώσει άμεσα την ποιότητα ζωής μας.
Ποτέ δεν πίστεψα ότι κάτι είναι καλό γιατί, για το καθετί, υπάρχει το καλύτερο! Τίποτα δεν είναι αρκετό, αφού υπάρχει το περισσότερο.
Προϋπόθεση μιας υποψηφιότητας δεν είναι η προσωπική ανέλιξη και τακτοποίηση. ‘Ενας ενεργός και υπεύθυνος πολίτης μέσα από την πιο άμεση δημοκρατική διαδικασία που είναι οι δημοτικές εκλογές, έχει χρέος και ευθύνη να προσφέρει και να καταθέσει όλες τις εμπειρίες, τις δυνάμεις του και τις επαγγελματικές επιτυχίες που έχει αποκομίσει προς όφελος του συνόλου, των συμπολιτών του και όχι προς όφελος του εαυτού του!
Δεν πρέπει να ζητά ψήφο για κάλυψη προσωπικών φιλοδοξιών αλλά ψήφο που θα του δίνει τη δυνατότητα αφενός να καταθέσει την δική του προσφορά στο Δήμο, αφετέρου να είναι η φωνή του καθενός μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να καταλάβει τις αρμοδιότητες του Δήμου και να τις εξαντλήσει.
Στην περίπτωση τη δική μου που συμμετέχω ως υποψήφια με τον εξαίρετο Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο που έχει προσφέρει για να γίνει η πόλη καλύτερη, η δική μου προσπάθεια και συνεισφορά θα είναι απλώς ένα μικρό λιθαράκι για την πόλη της ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ που θα μου δώσει την ικανοποίηση ότι μπόρεσα και εγώ να προσφέρω.
Εύχομαι και ελπίζω ολόψυχα , λοιπόν, όλοι μας να ψηφίσουμε με σύνεση για να εκλεγούν οι εντιμότεροι και όσοι έχουν πραγματικά τη θέληση, την ικανότητα και τη γνώση να προσφέρουν πραγματικά και ουσιαστικά για το τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κυριακή (Κορίνα) Πατέλη-Μπελλ

#vari #voula #vouliagmeni
#poli_gia_na_zeis #πόλη_για_να_ζεις
#3B #athensriviera
Grigoris Konstantellos#kai_synexizoyme #και_συνεχίζουμε

#δημοτικες_εκλογες 2019

Korina Pateli – Bell
Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.