Καρέ-καρέ ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Ελληνικό (VIDEO)
Με το όπλο προτεταμένο προς τον ιδιοκτήτη του ζητεί να του δώσει όλες τις εισπράξεις. Τις κινήσεις του κακοποιού καταγράφει καρέ καρέ κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

«Γέμιζα τα ψυγεία, ετοιμαζόμουν να κλείσω και κάποια στιγμή μπαίνει μέσα ένας κουκουλοφόρος, έρχεται στο ταμείο μπροστά και μου λέει έλα-έλα γρήγορα. Στην αρχή βλέποντας την κουκούλα νόμιζα ότι ήταν πελάτης, έρχομαι χαλαρά στο ταμείο και με το που βγάζει το όπλο, εκεί πάγωσαν όλα.» τόνισε στην κάμερα του Open TV, ο καταστηματάρχης.

Εκείνη την στιγμή ο κουκουλοφόρος ληστής βγάζει το όπλο και αρχίζει να τον απειλεί. Στη συνέχεια του δίνει μία σακούλα και του ζητά να την γεμίσει με πακέτα από τσιγάρα. Όλη η ληστεία κράτησε σχεδόν ένα λεπτό. Ο δράστης λειτούργησε μόνος του, αλλά φαίνεται πως προτού χτυπήσει είχε σχεδιάσει κάθε του βήμα. Για τον λόγο άφησε μερικά δεκάδες μέτρα πιο κάτω την μοτοσικλέτα του και πλησίασε πεζός το κατάστημα καθώς γνώριζε ότι απ’ έξω υπάρχουν κάμερες που θα κατέγραφαν τις κινήσεις του.

Μία ημέρα αργότερα στον ίδιο δρόμο στόχος αγνώστων έγινε ένα pet shop. «Και οι δύο οι πόρτες ήταν σπασμένες. Προφανώς μπήκαν μέσα πήραν το ταμείο, το συρτάρι ολόκληρο και έφυγαν» τόνισε στο Open TV ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο από πίσω να βρίσκεται το ίδιο πρόσωπο.

Πηγή: ethnos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=5FVrtWgtARg

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.