Kαλλιθέα: Φωτισμός led στον πεζόδρομο του Ι. Ν. της Ευαγγελίστριας




Με μία λιτή τελετή, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος εγκαινίασε την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στον πεζόδρομο του Ι. Ν. της Ευαγγελίστριας, το έργο «Εξυπνος Φωτισμός Σύγχρονης Τεχνολογίας στη Καλλιθέα».
Συγκεκριμένα, στον πεζόδρομο και την πλατεία πέριξ του Ιερού Ναού, ο δήμος τοποθέτησε φωτισμό τύπου led , με αποτέλεσμα την σημαντική βελτίωση στον φωτισμό της γειτονιάς.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

«Σήμερα μέσα από αυτό το έργο φέρνουμε μια νέα εποχή για τη Καλλιθέα. Είναι το πρώτο, πιλοτικό έργο μιας νέας γενιάς φωτισμού, του φωτισμού με λάμπες led.

Οπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, ο φωτισμός της νέας γενιάς είναι πολύ πιο δυνατός και πολύ καλύτερος. Το πιο σημαντικό όμως για μας είναι, ότι πρόκειται για ένα φωτισμό πολύ οικονομικό και σε σχέση με τη κατανάλωση ρεύματος και σε σχέση με τη συντήρηση. Αυτό, λοιπόν, θα μας επιτρέψει να φωτίσουμε, σταδιακά, ολόκληρη τη Καλλιθέα, με τρόπο που να μην επιβαρύνουμε τα οικονομικά του δήμου μας. … Ξέρουμε ότι αυτό το έργο θα βελτιώσει τη ασφάλεια στους δρόμους, τη προσβασιμότητα αλλά και τη φιλικότητα της πόλης»

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική από την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου και με επίδειξη των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας από την τεχνική υπηρεσία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.