Η Ντόρα Πάλλη σε Χάλκη και Καστελόριζο




H Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, κ. Ντόρα Πάλλη, πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», σειρά επισκέψεων στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης, καθώς και στη Χάλκη Δωδεκανήσου.

Παράλληλα, η κ. Πάλλη ηγήθηκε της αντιπροσωπείας του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η οποία και συμμετείχε στον διάπλου προσφοράς και αλληλεγγύης της AXION Hellas στα νησιά Αστυπάλαια, Τήλο, Χάλκη και Καστελόριζο. Tην κ. Πάλλη συνόδευσε, ως μέλος της αντιπροσωπείας, η Ολυμπιονίκης , κ. Φωτεινή Βαβάτση.

 

Μετά το τέλος των επισκέψεων, η κ. Πάλλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο αδιάκοπος αγώνας κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, μας οδήγησε αυτή τη φορά στο ανατολικότερο σύνορο του ελληνικού κράτους, στο σύμπλεγμα της Μεγίστης. Η γεωπολιτική και ιστορική σημασία του Καστελόριζου για τη χώρα μας ευθύνεται για τη συναισθηματική φόρτιση που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Αλλά και για την περηφάνια που νιώσαμε, αντικρύζοντας το αταλάντευτο φρόνημα και τους άρρηκτους ψυχικούς δεσμούς μαθητών και κατοίκων με τον Ελληνισμό. Θέλω να ευχαριστήσω, προσωπικά, την AXION Hellas για τη δυνατότητα που μας έδωσε, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την αποστολή».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.