H ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ στηρίζει Πατούλη και Τσαμήτα




(Ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας)

Φίλες και φίλοι,
Επικοινωνούμε μαζί σας, σεβόμενοι τη σχέση εμπιστοσύνης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου με τα μέλη της στο πέρασμα των ετών.

Όπως γνωρίζετε το 2019 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την Ελλάδα. Ήδη βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών του Μάϊου παράλληλα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ απομένει ακόμη τυπικά η προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η πατρίδα μας δοκιμάζεται από μία κυβέρνηση αλλότρια από τα ήθη και τις παραδόσεις του Έλληνα. Μία κυβέρνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κυβέρνηση απέναντι στα ζωτικά συμφέροντα της χώρας μας. Ξεκίνησαν ως αντιμνημονιακοί επαναστάτες των πλατειών και κατέληξαν να είναι οι χειρότεροι μνημονιακοί. Άσχετοι από δημόσια διοίκηση, εμφανίστηκαν ως το νέο και κατέληξαν ως το χειρότερο παλαιό. Οικονομική στασιμότητα, εθνικές υποχωρήσεις, ανασφάλεια σε κάθε επίπεδο, πανελλαδικές τραγωδίες, χτύπημα στην παιδεία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Καθίσταται λοιπόν σαφές πως οι Ευρωεκλογές, αποκτούν χαρακτήρα δημοψηφίσματος και απαιτούν την ενεργή συμμετοχή όλων μας ανεξαιρέτως. Δεν αρκεί η νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά η μαζική συμμετοχή των πολιτών, η οποία θα αποδείξει ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες δεν ξεχνούν τα τελευταία αυτά τέσσερα μαύρα έτη.

Ταυτόχρονα με τις Ευρωεκλογές, διεξάγονται και οι Εκλογές στην Περιφέρεια. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιώργο Πατούλη και εμείς για να τελειώσουν επιτέλους τα λάθη στα βάρδια, για να γυρίσει η Περιφέρεια σελίδα. Αντί για διαχείριση απορριμάτων, είδαμε ανεπάρκεια διαχείρισης κρίσεων και αντί μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων είδαμε παρεμβάσεις με ασφαλτοστρώσεις και ανακαινίσεις γηπέδων, όπως στο Δήμο μας. Η Αττική, όμως, η κοιτίδα κατοικίας της πλειοψηφίας των Ελλήνων θέλει ξεκάθαρες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της και δεν αντέχει άλλη μία περίοδο στασιμότητας.

Όσον αφορά τις Δημοτικές Εκλογές που διεξάγονται και αυτές παράλληλα, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αλίμου ομόφωνα στηρίζει την υποψηφιότητα του μοναδικού νεοδημοκράτη υποψηφίου Δημάρχου κ. Τσαμήτα Ευάγγελου, επικεφαλής του συνδυασμού «ΆΛΙΜΟΣ μπορούμε καλύτερα» μαζί με τη στήριξη της Β2 ΝΟΔΕ και θερμή παρουσία στελεχών του κόμματος στις εκδηλώσεις.

Ενόψει των Εθνικών Εκλογών προέχει η ενότητα, η μετριοπάθεια και ο στόχος που δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό και στον Άλιμο, προτάσεται μία και μόνη υποψηφιότητα από τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ, αυτή του κυρίου Τσαμήτα που ικανοποιεί τα βασικά κριτήρια ανανέωσης, ικανότητας και νέας αντίληψης στον τρόπο διοίκησης που θέτει η παράταξή μας.

Καλή Ανάσταση σε σας και στην πατρίδα μας!
Μετά τιμής,
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ
Εμμ. Μιχαλέτος

Ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ
Αλ. Σπύρου

Το μέλος της Π.Ε
Ηλίας Θεοδωρακόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.