Γιορτή των Λουλουδιών: 3 – 19 Μαΐου 2019 – Πάρκο Γουδή




Για δεκαέξι μέρες, το Πάρκο Γουδή, ένας από τους μεγαλύτερους χώρους πρασίνου και αναψυχής που διαθέτει όχι μόνο η πόλη μας, αλλά ολόκληρη η Αττική, θα γεμίσει με χρώματα και αρώματα, καθώς ξεκινά η «Γιορτή Λουλουδιών» που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου.

Από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 19 Μαΐου, καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα δεκάδων εκθετών και σε μία μεγάλη ποικιλία φυτών, λουλουδιών και βοτάνων και να προμηθευτούν φυτά της αρεσκείας τους.

Τα Σαββατοκύριακα, το παραδοσιακό τρενάκι του Δήμου, θα σφυρίζει δυνατά μεταφέροντας το κοινό από τους δρόμους της πόλης του Ζωγράφου, στο πάρκο Γουδή. Το πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές δράσεις.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε την έκθεση μαζί με την οικογένεια ή την παρέα σας, να απολαύσετε υπέροχες βόλτες στο πάρκο Γουδή, και να παρακολουθήσετε προσεγμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 10 Μαΐου
19:30 – Χορωδία Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών

Σάββατο 11 Μαΐου
19:30 «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ», με τη συμμετοχή των: Μαρία Σουλτάτου, Μαρία Γράμψα, Βασίλη Γισδάκη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Αλέξανδρου Τσαπράζη

Σάββατο 18 Μαΐου
19:30 Μουσική Εκδήλωση με τη συμμετοχή της χορωδίας των ΚΑΠΗ του Δήμου & του μουσικού συγκροτήματος «ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.