Εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού της Υποψήφιας Δημάρχου Βίκυς Ανδρικοπούλου, «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ»




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μετά από 25 χρόνια συνεχόμενης πορείας στον Δήμο του Παλαιού Φαλήρου, με πολλές προσωπικές διακρίσεις αλλά και βραβεία που απεκόμισε για τον Δήμο της, η Βίκυ Ανδρικοπούλου θέτει υποψηφιότητα για τη δημαρχία στο Παλαιό Φάληρο.
Από τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, επανίδρυσε ουσιαστικά τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης κι εκτόξευσε τα μέλη της στα 11.000, ενώ οι τίτλοι βιβλίων έχουν ξεπεράσει τις 85.000! Λίγα χρόνια πριν δημιούργησε και δεύτερη Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου τα μέλη σήμερα αγγίζουν τα 3.500.
Γνωστή για το σημαντικό έργο της, η Βίκυ Ανδρικοπούλου ανακαίνισε εκ θεμελίων τον μεγαλύτερο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην πόλη αποκλειστικά με χορηγίες που εξασφάλισε για την ανακατασκευή του.
Ίδρυσε το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου και κάνοντας σύνθημα «ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» θεσμοθέτησε την πρώτη Κυριακή του κάθε νέου μήνα την Υιοθεσία των Αδέσποτων μέσα στο Πάρκο Φλοίσβου. Στα 2,5 χρόνια που είναι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κατάφερε να φέρει στον Δήμο τρεις διακρίσεις –βραβεία για τον Βοτανόκηπο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κουνουπιών στο Ρέμα της Πικροδάφνης σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και για την ανάπλαση χώρων πρασίνου σε πνεύμονες οξυγόνου.
Μετά από τόση δράση δικαιούται να διεκδικεί δυναμικά τη δημαρχεία στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού της Υποψήφιας Δημάρχου Βίκυς Ανδρικοπούλου, «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ».
Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό
Ζησιμοπούλου 102 κι Ενδυμίωνος 1
Παλαιό Φάληρο

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού της Υποψήφιας Δημάρχου Βίκυς Ανδρικοπούλου, «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ»

  • 24/05/2019 at 6:11 μμ
    Permalink

    Παρακαλώ να σταματήσουν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού σας να μου στέλνουν μηνύματα στο κινητό μου. Ουδέποτε σας έδωσα τον αριθμό του τηλεφώνου μου και βεβαίως ουδέποτε σας επέτρεψα να το δώσετε σε τρίτους.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.