Χρήστος Καπάταης: Συνεχίζεται η διανομή υλικών για 11.395 συμπολίτες μας στους 8 Δήμους της Νότιας Αθήνας




Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και της έμπρακτης στήριξης των συμπολιτών μας, συνεχίζονται οι διανομές υλικών βασικής συνδρομής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθήνας με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των ωφελουμένων της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθήνας σε αυτήν την φάση είναι 11.395 συμπολίτες μας, με τις διανομές να ξεκινούν την 10η Απριλίου 2019. Οι ωφελούμενοι παρέλαβαν τα υλικά τους από τα σημεία διανομής του Δήμου που είχαν δηλώσει, κατόπιν ενημέρωσής τους για την ακριβή ημέρα και ώρα διανομής
Τα υλικά διανεμήθηκαν σε ειδικές συσκευασίες αφορούσαν κάθε ωφελούμενο χωριστά.

Οι ωφελούμενοι ανά σημείο είναι :

1)ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Ωφελούμενοι : 866

2)ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ωφελούμενοι: 552

3)ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ :Ωφελούμενοι: 722

4)ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ωφελούμενοι: 955

5)ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ: Ωφελούμενοι: 985

6)ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ: Ωφελούμενοι: 491

7)ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ωφελούμενοι : 1502

8)ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ωφελούμενοι : 5313

9)ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ωφελούμενοι : 9

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας, Χρήστος Καπάταης δήλωσε : «Στο πλαίσιο της στήριξης των συμπολιτών μας, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης διοργανώνοντας  άλλη μία διανομή υλικών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, αυτήν την φορά για 11.395 συμπολίτες μας στους 8 Δήμους της Νότιας Αθήνας. Άλλωστε η Περιφέρεια Αττικής κάνει χρήση κάθε χρηματοδοτικών ή άλλων εργαλείων προκειμένου να στηρίξει τους ευάλωτα κοινωνικά συμπολίτες μας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.