Αρτέμης Καραμολέγκος: Περήφανοι για τον καθαρό και πράσινο Άλιμο!




Το πρώτο απολογιστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση Κονδύλη καταδεικνύει την προτεραιότητα της δημοτικής αρχής για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος.

Ο αντιδήμαρχος Αρτέμης Καραμολέγκος έχει συνδέσει τη συμμετοχή του στα κοινά με το όραμα του Α. Κονδύλη και κατά γενική ομολογία έχει συμβάλλει ουσιαστικά για να μετατραπεί ο Άλιμος σε μια καθαρή και περιβαλλοντικά φιλική πόλη.

Με αφορμή το βίντεο μας δήλωσε:“Σε ένα δίλεπτο βίντεο δεν μπορούν να αποτυπωθούν οι προγραμματισμοί, οι αγωνίες, οι ατέλειωτες ώρες δουλειάς και οι προσπάθειες του τμήματος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου μας που εργάζεται σκληρά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτόν τον τομέα και κάνει τη διαφορά.

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου η καθαριότητα αποτέλεσε τη σημαντικότερη αρμοδιότητα που μου έχει ανατεθεί. Επιδίωξη μου, ήταν και παραμένει, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων διαμέσου του υποδειγματικού τρόπου λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας. Φιλοδοξία μου για το μέλλον… ένας Άλιμος με θετική περιβαλλοντική συμπεριφορά με ευαισθητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

Ας μην ξεχνάμε ότι η καθαριότητα δείχνει και το επίπεδο πολιτισμού μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.