Αντώνης Σαμόλης: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με τον Ανδρέα Κονδύλη




Αγαπητοί δημότες και δημότες Αλίμου 
Στις 26/2/2019 καλούμεθα σε εκλογές μεταξύ αυτών και δημοτικές
για εκλογή νέας Δημοτικής Αρχής.
Μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω για να συνεισφέρω  και εγώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ακολουθώντας τα ίχνη του πατέρα μου Μιλτιάδη Σαμόλη φαρμακοποιού μετά τη μεταπολίτευση που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος για δύο τετραετίες 1975-1982 με την Δημοκρατική Ενότητα του αείμνηστου Παύλου Τζιβανίδης αφήνοντας σημαντικό έργο.
Είμαι ο Αντώνης Σαμόλης φαρμακοποιός και διατηρώ ιδιόκτητο φαρμακείο στη Λεωφόρο Ιωνίας 65 στο Άνω Καλαμάκι.Παντρεμένος με την Ελένη Δημητρέλλου δικηγόρο Έχω δύο γιους τον Μιλτιάδη και τον Χρήστο ηλικίας 15 ετών.
 Από το 1998 έχω αναλάβει το παλαιότερο φαρμακείο στον Άλιμο από το 1962 που άνοιξε ο πατέρας μου στον δήμο μας. Όταν η περιοχή ήταν αραιοκατοικημένη οι δρόμοι χωματόδρομοι δίχως υποδομές αποχέτευση βρεφονηπιακούς σταθμούς γήπεδα γυμναστήρια πεζοδρόμια κλπ.
Έχω σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Ρώμης “Sapienza University of Rome”
στο τίμημα της φαρμακευτικής .
Συμμετέχω στο συνδυασμό της ανεξάρτητης Δημοτικής κίνησης του Ανδρέα Κονδύλη γιατί εκτίμησα την εντιμότητα του το έργο του και την πραγματική
μη εξάρτηση από κόμματα όπως οι άλλοι συνδυασμοί διότι Απλά “Αγαπώ τον Άλιμο” και εμπιστεύομαι τον Αντρέα Κονδύλη και το έργο του την τετραετία που διανύουμε.
                                                                     Με εκτίμηση 
                                                                    Αντώνης Σαμόλης
                                                           υποψήφιος δημοτικός σύμβουλο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.