Άλιμος: Το RED STAR Triathlon CLUB ψηφίζει Γιάννη Αντωνάκη




Ο Γιάννης Αντωνάκης είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και πολύ όρεξη για δουλειά, μυρίζει χλώριο από χιλιόμετρο και κατέχει ευρεία και σφαιρική γνώση πάνω στη διοίκηση του κολυμβητηρίου.

Στα χρόνια που έχει αναλάβει τη διεύθυνση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου, έχει εργαστεί άοκνα μαζί με τους άξιους συνεργάτες του ώστε να προσφέρουν στους Δημότες Αλίμου τις ιδανικότερες συνθήκες για να αθληθούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους.

Δεν είναι τυχαίο πως το Κολυμβητήριο Αλίμου αποτελεί έναν διεθνή πόλο έλξης καθώς εκτός από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κολύμβησης Ανδρών & Γυναικών, έχει φιλοξενήσει εθνικές ομάδες ξένων χωρών, αλλά και πολλούς διεθνείς κολυμβητικούς συλλόγους από διάφορα σημεία του πλανήτη που έχουν πραγματοποιήσει τα προπονητικά τους camp στον Άλιμο.

Για τη συνέχιση του έργου του, ο Σύλλογός μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στηρίζει αναφανδόν τον άνθρωπο που αναμόρφωσε το ανοιχτό Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου σε βαθμό που αντίστοιχό του συναντάμε στο Rainier III Nautical Stadium, στη Μαρίνα του Μονακό.

RED STAR Triathlon CLUB

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Αντωνάκης: Ο άνθρωπος που αναγέννησε το δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.