3η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒ




3η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στο σημερινό αγώνα του μικρού τελικού του Final 4 της Euro League που έγινε στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και ένα δυνατό παιχνίδι, επικράτησε της ιταλικής ομάδας με 8-7 λαμβάνοντας το Χάλκινο Μετάλλιο. Δείχνοντας μια κυρίαρχη εικόνα, η ομάδα της Βουλιαγμένης προηγήθηκε με 8-5, όπου η ιταλική Πάντοβα κατάφερε να μειώσει στο τέλος στο 8-7.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις γυναίκες μας αφού είναι πραγματι ενα σπουδαίο γεγονός η ομάδα μας να είναι η 3η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, σε συνέχεια της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επόμενος στόχος της ομάδας για το 2019 είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδος.


Αποτελέσματα

ΠΑΝΤΟΒΑ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-0, 2-2.

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη.

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου:

Συνεχίζονται οι διεθνείς αθλητικές διακρίσεις ομάδων της πόλης μας. Η ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε την τρίτη θέση στην Ευρώπη μετά από νίκη της επί Πάντοβα στον μικρό τελικό. Το υψηλό επίπεδο που διαθέτει η οργάνωση του ΝΟΒ και το προπονητικό επιτελείς της Αλεξίας Καμμένου σίγουρα θα συνεχίσει να φέρνει διακρίσεις στην πόλη μας. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.