Τρόμος στο Παλαιό Φάληρο: Άγνωστος με την απειλή μαχαιριού επιτίθεται σε γυναίκες




Επίθεση με μαχαίρι από έναν άγνωστο δέχτηκε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο. Το περιστατικό έγινε κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, πριν από 15 μέρες, ο ίδιος δράστης επιχείρησε με την απειλή μαχαιριού, στην οδό Πλειάδων, να μπει στο ΙΧ μιας άλλης γυναίκας. Δείτε την καταγγελία:

Μόλις απείλησαν με μαχαίρι μια φίλη μου μέσα στο αμάξι της στην στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η περιγραφή του τύπου είναι κοντός, γύρω στο 1.65 μελαμψός μεθυσμένος. Της είπε ότι μόλις βγήκε από τη φυλακή και άλλα τέτοια.
Το κορίτσι είναι καλά, αλλά ο τύπος ήταν μέσα στο αμάξι της κ το μαχαίρι κολλημένο πάνω της. Τελικά την άφησε ήσυχη και κατέβηκε κάπου στις οδούς Άρεως, Παρθενώνος, Τρίτωνος κλπ.
Παρακαλώ πολύ έχετε το νου σας.. αυτό έγινε 8 το απόγευμα, κ ο τύπος είναι ελεύθερος, παραδόξως 3-4 τετράγωνα από το Α.Τ. Φαλήρου..

Μόλις απείλησαν με μαχαίρι μια φίλη μου μέσα στο αμάξι της στην στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η περιγραφή του τύπου…

Gepostet von Kleopatra Douka am Sonntag, 3. März 2019

Zoe Aimeloglou Πριν 15 ημέρες το έπαθα στην οδό Πλειάδων γύρω τις 10:30 το βράδυ..προσπαθησε να μου ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού στο αμάξι αλλά ευτυχώς είχα ασφάλειες.
Κοντός σαν μαστουρωμένος -μεθυσμένος , μαύρο μπουφάν και φόραγε την κουκούλα. Προσοχή..

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.