Στο Πολιτιστικό κέντρο Αλίμου μιλάμε για γυναίκες και δαίμονες … αλλά Τιμάμε μόνο τις γυναίκες
Τετάρτη 13/3 και ώρα 7.30μμ στο Πολιτιστικό κέντρο Αλίμου μιλάμε για γυναίκες και δαίμονες … αλλά Τιμάμε μόνο τις γυναίκες.
Μαζί μας η συγγραφέας των best sellers κ.Αλεξάνδρα Σιμεωνιδου, η Πρόεδρος των “Αθηναϊδων” κ. Ρένα Βασιλάκη και η συγγραφέας και πρώτη γυναίκα Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας μαχητικών αεροσκαφών της Π.Α. κ.Μαρία -Ευαγγελία Γυφτογιάννη .
Μην μας χάσετε .
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Η Λίζα, μια νεαρή Αμερικανίδα αρχαιολόγος από το Χάρβαρντ, διακατέχεται από πάθος να ανακαλύψει την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πεπεισμένη πως κάτι άλλο έχει συμβεί από ό,τι παρουσιάζεται ως επίσημη εκδοχή για τον θάνατό του, αποφασίζει να μεταβεί η ίδια στο Ιράκ και στα ερείπια της αρχαίας Βαβυλώνας, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες μέρες της ζωής του μεγάλου στρατηλάτη. Παράλληλα, στη Βοστόνη, η γνωριμία της με τον Ιρακινό Αλί θα την οδηγήσει στα απάτητα μονοπάτια ενός σκοτεινού, αβυσσαλέου κόσμου παλαιών θρησκειών και μαγείας.

Η επίσκεψή της στα αρχαία ερείπια της Χιλάχ θα αποβεί μοιραία… Ο κόσμος της μαγείας και των δαιμόνων θα αφυπνιστεί και θα ζωντανέψει απλώς και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της, ενώ ένα ανεξήγητο μυστήριο θα απειλήσει την ίδια την ύπαρξή της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.