Περιοδεία Μπαλάφα – Παυλόπουλου στη Νέα Σμύρνη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας με τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Θέμη Παυλόπουλο και συνομίλησαν με κόσμο.

Την Κυριακή έγινε η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Θέμη Παυλόπουλου.

“Στην κοινή περιοδεία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πως είναι σε διαρκή επαφή με τον κόσμο και πως δίνει μεγάλο βάρος στις πιο λαϊκές γειτονίες της περιοχής” είπε ο Γιάννης Μπαλάφας για τον Θέμη Παυλόπουλο.

“Όλα αυτά σε ένα θετικό κλίμα αποδοχής. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται πως η άμεση επαφή με τους πολίτες, το να ακούς τα όσα θετικά ή αρνητικά έχουν να σου πουν είναι πρωταρχικής σημασίας”.

Με αφετηρία τις γειτονιές της πόλης και την Ευαγγελική Σχολή και παρακαταθήκη την επαγγελματική του πορεία στη Ν. Σμύρνη στον τομέα της φυσικής αγωγής και της διατροφής, τη δραστηριοποίησή του στα κοινωνικά κινήματα και ιδίως στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης (ΚΙΦΑ), αλλά και την ενεργό του συμμετοχή στο αθλητικό κίνημα –μαραθωνοδρόμος άλλωστε και ο ίδιος–, ο 39χρονος Θέμης Παυλόπουλος (Themis Pavlopoulos) είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της ΣΤΡΟΦΗΣ!

Στην κατάμεστη αίθουσα του Γαλαξία, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, η δημοτική κίνηση έθεσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος και το πολιτικό διακύβευμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός πλειοψηφικού ρεύματος στο Δήμο Νέας Σμύρνης και η διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής.

Για εμάς η “Στροφή στις γειτονιές” στην πράξη, έχει σαφές, διακριτό ταξικό, αλλά και αριστερό πρόσημο.
-Φιλοδοξούμε να δώσουμε φωνή, κίνητρα, όραμα στις νέες και στους νέους της Νέας Σμύρνης.
-Είμαστε υπερήφανοι για το πρόγραμμά μας, το οποίο είναι το πιο αναπτυξιακό και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ποτέ για τον Δήμο μας.

Στροφή στη Νέα Σμύρνη. Ο Δήμος στον πολίτη.

#strofi_ns #themis_pavlopoulos #Aυτοδιοίκηση #Νέα_Σμύρνη

Φωτογραφίες: Μακης Καπλανιδης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.