Ο Κώστας Χαρίτος στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Ζαχαροπούλου, συναντήθηκαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος του “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” Κώστας Χαρίτος και η Ελένη Μπελιά, επικεφαλής της Κίνησης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών γνωριμίας του Κ. Χαρίτου με τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, τα προνοιακά επιδόματα, τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τον ρόλο των εθελοντών, καθώς και το συσσίτιο που προσφέρουν εθελοντικά ενορίτισσες του Αγ. Νικολάου. Η κ. Ζαχαροπούλου ενημέρωσε, επίσης, για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ επανέλαβαν ότι οι κοινωνική πολιτική είναι πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της Κίνησης, της οποίας πρόταση ήταν το 2016 η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο μας.

Τέλος, συζητήθηκε η προοπτική λειτουργίας Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στην περιοχή μας, καθώς και η δυνατότητα επαναλειτουργίας των δημοτικών ιατρείων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.