Ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Ψωίνος, ιδανικότερος για τη θέση του μητροπολίτη Γλυφάδας
Ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Ψωίνος, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια είναι Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, είναι ο ιδανικότερος διάδοχος του Μακαριστού Μητροπολίτη Παύλου, σύμφωνα ψήφισμα που εγκρίθηκε και ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας.

Παρόμοιο ψήφισμα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στη σημερινή συνεδρίαση, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα.

Δείτε ένα απόσπασμα από το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας με σεβασμό στις αποφάσεις και στις διαδικασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου παρακαλεί την Ιεραρχία της Εκκλησίας να λάβει υπόψη της, την πλούσια δράση, το σημαντικό πνευματικό και ποιμαντορικό έργο, την ακούραστη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, την τεράστια μόρφωση και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του σημερινού Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης (Βαρκίζης), Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π.Αλέξιου Ψωίνου και να εκλέξει αυτόν στη θέση του Μητροπολίτη.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.