Καρναβάλι στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού




Με την παρουσία πλήθος κόσμου και με τη συμμετοχή πάνω των χιλίων πεντακοσίων (1.500) καρναβαλιστών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019  από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δάφνης Υμηττού, το 1ο Καρναβάλι των μικρών στη Δημοτική Κοινότητα Δάφνης.

Μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης μεταφέροντας το κλίμα της αποκριάς σε όλους. Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν σοκολατόπολεμο  και να διασκεδάσουν  με τους ξυλοπόδαρους, τους ζογκλέρ, καθώς  και να κάνουν  face painting στη πλατεία Δημαρχείου.

Όλοι οι  συμμετέχοντες χόρεψαν παραδοσιακούς και latin χορούς και έζησαν τον ρυθμό της αποκριάς στο Δήμο μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η  Δάφνης Υμηττού αναβίωσαν το έθιμο του Βλάχικου Γάμου  και κάηκε ο Βασιλιάς καρνάβαλος από το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Δάφνης.

Στο τέλος οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκριάτικη παράσταση πνευστών από τη θεατρική ομάδα Τρομπετίνι.

Στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση συμμετείχαν:

  • με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων τα παρακάτω σχολεία 1ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, 2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, 5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης  το 8ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, και το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης
  • οι πολιτιστικοί και λαογραφικοί   σύλλογοι Ταξιδευτές Πολιτισμού και ο σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου η Αναγέννηση.
  • τα αθλητικά σωματεία Α.Σ. Ολυμπιάδα Υμηττού και ο Α.Ο. Προμηθέας Δάφνης.
  • η σχολή χορού The Dance Club by Dafni-Ymittos.
  • το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσπόκων Δάφνης.
  • τα Κ.Η.Φ.Η και όλα τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου Δάφνης Υμηττού.

Το παρών έδωσαν όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης Υμηττού.

Την εκδήλωση του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης Υμηττού Νικόλαος Ντίνος, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Μπινίσκος, Νικόλαος Αναστασόπουλος και Δημήτρης Γιαννακούρας, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι  Όλγα Χριστινάκη – Μακράκη και Γεώργιος Δαουλάρης καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Καρακώνης, Αργυρώ Βογιατζόγλου, Κώστας Λιούτας, Γεωργία Σκιαδοπούλου, Κώστας Κονταργύρης, Γιώργος Καλδίρης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Π.Δ.Υ Γιαννακόπουλος Γιάννης.

Τέλος ευχαριστούμε τις εταιρείες Σκλαβενίτη και Γκούφη Σταρ για τις χορηγίες τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.