Iσχυρή έκρηξη με τραυματία σε υπαίθριο πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης




Iσχυρή έκρηξη σε υπαίθριο πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, δίπλα από τις αντιπροσωπείες Fujitsu και Eskimo, στη Γλυφάδα σημειώθηκε πριν από λίγο. Επιτόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσπαθούν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καταστραφεί πέντε αυτοκίνητα ενώ παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. H υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Αττικής.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας πολύ σοβαρά τραυματίας. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος τραυματίστηκε από την έκρηξη τη στιγμή που πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του. Κατά πάσα πιθανότητα τη στιγμή που γύρισε τη μίζα έγινε η έκρηξη, που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό. Yπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πυροδοτήθηκε η βόμβα με τηλεχειριστήριο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο πόδι. Κατάφερε να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο. Ο τραυματίας βρισκόταν σε γυμναστήριο της περιοχής και λίγο μετά τις 10:00 μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει

Toν παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

Φωτό: zougla.gr

https://www.facebook.com/www.zougla.gr/videos/1031397093719251/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.