Η πλατεία Δήμα στη Βάρη αλλάζει όψη (VIDEO)




Σχεδόν καθημερινά βρίσκομαι στην πλατεία Δήμα στη Βάρη και διαπιστώνω το πόσο όμορφη γίνεται και με την ολοκλήρωση της θα είναι στολίδι για τη περιοχή.

Ο χώρος έχει ανοίξει και πλέον τα μαγαζιά είναι ορατά από κάθε πλευρά. Στα παγκάκια είδα άτομα να απολαμβάνουν τον καφέ τους και γονείς να κάνουν μια μικρή στάση με τα μικρά τους για ποδήλατο. Ο σκυλάκος και αυτός απολάμβανε τον ήλιο.

Ελπίζω οι επισκέπτες και την σεβαστούν και να τη διατηρήσουν καθαρή και φιλική.

Tην τρέχουσα τετραετία του Δημάρχου της πόλης μας Grigoris Konstantellos τα έργα και οι υποδομές αγγίζουν τα 60 εκ ευρώ με την περιοχή της Βάρης να απορροφά το μεγαλύτερο κονδύλι καθώς είναι γεγονός ότι η Βάρη υστερεί σε υποδομές σε σχέση με τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.

#vari #voula #vouliagmeni
#poli_gia_na_zeis #πολη_για_να_ζεις
#και_συνεχίζουμε #kai_synexizoume #grigoris_konstantellos #3B
Grigoris Konstantellos
Korina Pateli – Bell
@Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Πλατεία Δήμα – Βάρη και συνεχίζουμε….

Σχεδόν καθημερινά βρίσκομαι στην πλατεία Δήμα στη Βάρη και διαπιστώνω το πόσο όμορφη γίνεται και με την ολοκλήρωση της θα είναι στολίδι για τη περιοχή.Ο χώρος έχει ανοίξει και πλέον τα μαγαζιά είναι ορατά από κάθε πλευρά. Στα παγκάκια είδα άτομα να απολαμβάνουν τον καφέ τους και γονείς να κάνουν μια μικρή στάση με τα μικρά τους για ποδήλατο. Ο σκυλάκος και αυτός απολάμβανε τον ήλιο. Ελπίζω οι επισκέπτες και την σεβαστούν και να τη διατηρήσουν καθαρή και φιλική.Tην τρέχουσα τετραετία του Δημάρχου της πόλης μας Grigoris Konstantellos τα έργα και οι υποδομές αγγίζουν τα 60 εκ ευρώ με την περιοχή της Βάρης να απορροφά το μεγαλύτερο κονδύλι καθώς είναι γεγονός ότι η Βάρη υστερεί σε υποδομές σε σχέση με τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.#vari #voula #vouliagmeni#poli_gia_na_zeis #πολη_για_να_ζεις#και_συνεχίζουμε #kai_synexizoume #grigoris_konstantellos #3BGrigoris KonstantellosKorina Pateli – Bell@Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Gepostet von Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης am Donnerstag, 14. März 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.