Η εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”




Την Παρασκευή 8 Μαρτίου η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας με την εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Πέτρινο Γλυφάδας ενώ άνδρες φίλοι πρόσφεραν λουλούδια στις γυναίκες κατά την είσοδο τους, ευγενική χορηγία από τον κ Νίκο Παπάζογλου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος Λένα Μαυρακάκη ενώ αφιέρωμα στη γυναίκα αλλά και στο σωματείο έγινε από την παιδαγωγό κ. Ελένη Κωνσταντινίδη.

‘’Είναι τιμή μας να έχουμε μέλη γυναίκες που μας σέβονται και μας εκτιμούν γιατί έχουν διαπιστώσει την δική μας αλήθεια, τις έχουμε αγκαλιάσει και είναι μαζί μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις’’ είπε η πρόεδρος στην ομιλία της και σε άλλο σημείο τελειώνοντας ‘’ Ας προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να γιορτάζουμε κάθε μέρα, διεκδικώντας μια καλύτερη ποιότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας!’’

Τα σωματείο βράβευσε δύο γυναίκες, την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ Άννυ Καυκά που εκτός από την ακάματη και συντονισμένη δουλειά της κατόρθωσε ο Δήμος μας να πάρει το Greek Green Awards στο πλαίσιο της τρίτης διεθνούς έκθεσης «Verde.tec»: Ένα βραβείο για τη «Διαχείριση στερεών
αποβλήτων – ανακύκλωση» και ένα για την «Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση» και την γυναίκα που δίνει τον καλύτερο της εαυτό με παρουσιάσεις σε όλα τα σχολεία για τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό την κ Ντόρα Πάλλη υποψήφια του Ν.Τομέα με την ΝΔ.Και οι δύο Άξιες γυναίκες της πόλης μας.

 

Μίλησε για την διατροφή μας η διατροφολόγος κ Σωτηρία Σερεμέτη, τα κομμωτήρια Χατζηδάκη παρουσίασαν νυφικό μακιγιάζ και κόμμωση και τέλος χόρεψε με αμαξίδιο η κ Φιλαρέτη Κουτούλη με τον κ Κων/νο Παρασκευόπουλο από τον Ιππόκαμπο ΑμεΑ.

Οι γυναίκες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ήταν υπόδειγμα υποδοχής και εξυπηρέτησης των επισκεπτών αλλά και της οργάνωσης της λαχειοφόρου και των δώρων γι αυτό και η πρόεδρος τις ευχαρίστησε δημόσια .

Επίσης , ευχαρίστησε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης , τα ιατρικά κέντρα ,τους γιατρούς ,τις ασφαλιστικές εταιρείες για το πλήθος των ακριβών δώρων τους που μάλιστα πολλοί από αυτούς ήταν παρευρισκόμενοι και από μόνοι τους επικοινώνησαν για να δώσουν την χορηγία τους.

Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης των Γυναικών Γλυφάδας ‘ Εμείς’ ήταν ο δημότης μας και πολιτευτής με την ΝΔ στον Νότιο Τομέα κ Νίκος Παπάζογλου που πάντα βοηθούσε και βοηθάει όλους τους συλλόγους της Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας έστειλε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στην Ένωση Γυναικών λόγω της απουσίας του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν :
Η νυν βουλευτής και υποψήφια του Ν.Τομέα Αθήνας με την ΝΔ κ Άννα Καραμανλή, ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στον Ν.Τομέα Αθήνας κ Γιάννης Καλιάνος, ο τέως υπουργός ναυτιλίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Σύριζα κ Παναγιώτης Κουρουμπλής , η κ Ντόρα Πάλλη υποψήφια στον Ν.Τομέα Αθήνας με την ΝΔ, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων κ Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ Περικλής Δορκοφίκης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ Παναγιώτης Κισκήρας, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ Άννα Καυκά,ο Αντιπρόεδρος ΚΑΠΠΑ κ Νίκος Λεβετσοβίτης, η Αντιπρόεδρος ΚΑΠΠΑ κ Μαρία Παπάζογλου, ο τέως Αντιδήμαρχος κ Γιωργος Αγγελόπουλος, ο τέως Αντιδήμαρχος και αναπληρωματικός Γραμματέας προγράμματος της ΝΔ κ Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, η δημοτική σύμβουλος κ Μαρία Μηλιαρέση, ο κ Γιώργος Γκρίλλας διευθυντής του γραφείου δημάρχου, ο κ Σωκράτης Ζάχος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης κ Μάκης Φιλόπουλος με τον Αντιπρόεδρο του δημ.Συμβουλίου κ Στάθη Γεωργούλα, τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους κ Βασίλη Παλιούρα, τον κ Κασκαβέλη Νίκο και τον κ Βασίλη Πανόπουλο. Επίσης από την Τ.Ο της ΝΔ ο κ Νίκος Τσιώλης, οι υπόψήφιοι με τον κ Παπανικολάου κ Δήμου Σπύρος, ο κ Χρήστος Ιακωβάτος και ειδικός γραμματέας ΕΚΟ της ΝΔ, η κ Καράχου Ελένη πρόεδρος των συνταξιούχων εκπαιδευτικών, η κ Ταξιαρχούλα Σακκά επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Ευρυάλης, η κ Ντίνα Λουτράρη-Φύκα ,η κ Κάτρη Μαρία υποψήφια με τον συνδυασμό του κ Κωνσταντάτου στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, η κ Δώρα Κοντονή από τον Σύριζα και υποψήφια δημ. Σύμβουλος στον δήμο Πετρούπολης με διευθυντές από τον Σύριζα.Από τα πολιτιστικά σωματεία της Γλυφάδας ο επανεκλεγείς Προέδρος των Ποντίων Γλυφάδας κ Κυριάκος Τιλγκερίδης, η Πρόεδρος των Λακώνων κ Φρίντα Μαυροπούλου, η γραμματέας των Κρητών κ Μαρία Αποστολάκη, ο συνεργάτης μας Πρόεδρος του Ιππόκαμπος ΑμεΑ του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ Εμμανουήλ Μαρκίδης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”

  • 13/03/2019 at 3:21 μμ
    Permalink

    Μια ικανή, δραστήρια και άξια πρόεδρος στην ΕΓΓ που δυναμώνει μέρα με την μέρα και δηλώνει την παρουσία της στην Γλυφάδα με το έργο της!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.