Αργυρούπολη: To 3o δημοτικό στον διαγωνισμό “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2019”




OI MAΘHTEΣ THΣ E’ TAΞHΣ TOY 3OY ΔHMOTIKOY ΣXOΛEIOY APΓYPOYΠOΛHΣ, ΣYMMETEXOYME ΣTON ΠANEΛΛHNIO MAΘHTIKO ΔIAΓΩNIΣMO TPAΓOYΔIOY ”KAN’TO N’ AKOYΣTEI”, ME ΘEMA ”H ΦΩNH MAΣ AΣΠIΔA ΣTA ΛOΓIA TOY MIΣOYΣ”.

ME TO TPAΓOYΔI MAΣ ”ΛEME NAI ΣTHN AΓAΠH” ΣTEΛNOYME ENA MHNYMA AΛΛHΛEΓΓYHΣ, ENANTIA ΣE OΛOYΣ TOYΣ ΦOBOYΣ, TA ΣTEPEOTYΠA KAI TIΣ ΔIAKPIΣEIΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 9

H Επιστημονική Εταιρεία «Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού συνδιοργανώνουν τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2019” με θέμα: «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στις σχολικές μονάδες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ομογένειας, αλλά και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες διεθνώς. Στόχος της δράσης είναι να

αναδείξει τους προβληματισμούς που εγείρονται από τον καθημερινό κατακλυσμό με επιθετικό λόγο και να εμπνεύσει τη μαθητική κοινότητα να δημιουργήσει συνδυάζοντας τον λόγο της με ιδιαίτερη ηχητική/μουσική επένδυση.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, παράγοντας και αποστέλλοντας ένα ραδιοφωνικό μήνυμα, διάρκειας έως 1΄30΄΄ ή ένα πρωτότυπο τραγούδι, διάρκειας έως 3 λεπτών.

Οι συμμετοχές υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του European School Radio http://europeanschoolradio.eu/ ακολουθώντας τις οδηγίες υποβολής. Προαιρετικά, κατά την υποβολή η κάθε συμμετοχή μπορεί να συνοδεύεται από ένα λογότυπο ή και βίντεοκλιπ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών είναι η Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2019

βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο Θεσσαλίας από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.