Ανδρέας Κονδύλης: Για γέλια και για κλάματα οι δηλώσεις Τσαμήτα για το Ελληνικό




Με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Αλίμου, Βαγγέλη Τσαμήτα, ότι δήθεν ο νυν δήμαρχος μπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό, ο Ανδρέας Κονδύλης, επισημαίνει ότι η προσφυγή στη δικαιοσύνη έγινε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του υποψήφιου δημάρχου επικίνδυνη για τα συμφέροντα του δήμου Αλίμου και τα όσα λέει “για γέλια και για κλάματα”.

Δείτε την ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν απλώς για γέλια ο ισχυρισμός του κ. Τσαμήτα ότι τάχα “ο Δήμος Αλίμου μπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό”.

Θα αρκούσε να του υπενθυμίσει κάποιος ότι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη έγινε με ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ψήφο και των δικών του Δημοτικών Συμβούλων, και εκεί θα έληγε το ζήτημα.
Και ταυτόχρονα θα φαινόταν πόσο πολύ ψεύδεται και συκοφαντεί.

Όμως εδώ η συμπεριφορά του εν λόγω υποψηφίου είναι και επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου Αλίμου.

Επιλέγει να αναπαράγει δημοσίως τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού, που ευθαρσώς στρέφεται εναντίον του Δήμου Αλίμου και των συμφερόντων της πόλης μας.

Την ώρα που σοβαρά ζητήματα για το μέλλον της περιοχής μας διακυβεύονται, την ώρα που ο Δήμος Αλίμου κάνει μία σοβαρή προσπάθεια για να προστατεύσει τα συμφέροντα των δημοτών του, ο κ. Τσαμήτας επιλέγει να υιοθετήσει το “αφήγημα” όσων στρέφονται εναντίον του Δήμου Αλίμου!

Δεν τον νοιάζει να βλάψει και να προδώσει τον Άλιμο, αρκεί να κάνει κακό και να συκοφαντήσει τον σημερινό Δήμαρχο…

Όταν οι διάφοροι υποψήφιοι προδίδουν την πόλη τους, σαν κοινοί Εφιάλτες, προκειμένου να αποκομίσουν οι ίδιοι μικροπολιτικά οφέλη, τότε μιλάμε για επικίνδυνες και παρακμιακές καταστάσεις…

Τα όσα ισχυρίζεται, συνεπώς, ο κ. Τσαμήτας και οι όμοιοί του δεν είναι απλώς για γέλια (ως αυταπόδεικτα ψέμματα).

Είναι και για κλάματα, γιατί αποτελούν επικίνδυνες συμπεριφορές εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου Αλίμου…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.