Tραγωδία! Βρέφος απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα (VIDEO)




Τρία παιδιά, τρεις τραγωδίες: Το 13 μηνών κοριτσάκι που κάηκε ζωντανό, ενώ βρισκόταν ολομόναχο μέσα στη γκαρσονιέρα όπου ζούσε με την τριαντάχρονη μητέρα του, ήταν το τρίτο παιδί της γυναίκας που κατά τις μαρτυρίες των ανθρώπων οι οποίοι τη γνωρίζουν αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Το πρώτο παιδί που έφερε στον κόσμο πέρασε πολύ γρήγορα στην επιμέλεια των προνοιακών υπηρεσιών. Το δεύτερο, κατά πληροφορίες πέθανε πριν από περίπου δύο χρόνια από βαριά ασθένεια. Και το κοριτσάκι που είχε γεννηθεί πριν από 13 μόλις μήνες χάθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα: Βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του με θανατηφόρα εγκαύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε φύγει το απόγευμα από τη γκαρσονιέρα της οδού Έριδος στη Βάρκιζα. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες που αξιολογούνται, η γυναίκα είχε φύγει σε άσχημη κατάσταση από το σπίτι της. Όταν επέστρεψε οι φλόγες είχαν τυλίξει ήδη το διαμέρισμά της και εκείνη αλλόφρων ζητούσε από τους πυροσβέστες να σώσουν το μωρό της. Το άτυχο κοριτσάκι παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνέλαβαν την 30χρονη γυναίκα και κατά πληροφορίες μαζί της έχει προσαχθεί και ένας οδηγός ταξί ο οποίος λένε πρόσωπα που γνώριζαν την 30χρονη πως διατηρούσε δεσμό μαζί της τους τελευταίους μήνες και την βοηθούσε οικονομικά. Η γυναίκα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και εμπρησμό από αμέλεια. Η φωτιά ξέσπασε από θερμαντικό σώμα που είχε αφήσει αναμμένο παρότι έφυγε από το σπίτι.

Οι γείτονες της 30χρονης στη Βάρκιζα γνώριζαν ότι η γυναίκα «ήταν άρρωστη», όπως είπαν χαρακτηριστικά. Γνώριζαν ότι είχε χάσει την επιμέλεια του πρώτου της παιδιού λίγο μετά τη γέννησή του. Περιέγραψαν πως πέθανε το δεύτερο. Και πλέον έγιναν μάρτυρες του χαμού του τρίτου μωρού. Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το εάν ήταν διαφορετικού ή ίδιου πατέρα τα τρία παιδιά που είχε αποκτήσει.

Πηγή: protothema.gr

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1100917972787490816

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.