Στοίχημα: Με τα γκολ στο Μιλάνο




Επιστροφή στη δράση των εγχώριων πρωταθλημάτων, μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο με αναμετρήσεις από το Champions League και το Europa League. Στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια από Ιταλία, Γαλλία και Βέλγιο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και στο μπάσκετ, με αναμετρήσεις από την Euroleague. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν!

Σκοράρουν Μίλαν και Έμπολι

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις στοιχήματος από την Ιταλία, όπου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη Serie A, η Μίλαν υποδέχεται την Έμπολι. Από ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων, σε όλες τις διοργανώσεις, προέρχονται οι γηπεδούχοι, στο οποίο έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, έφυγαν με το διπλό από το Μπέργκαμο, επικρατώντας με 1-3 της Αταλάντα. Είναι σε ανοδική πορεία και με μια ακόμη νίκη απόψε, θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την πρώτη τριάδα. Από τη δική της πλευρά, η Έμπολι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά από οκτώ αγωνιστικές με απολογισμό δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, επικρατώντας με 3-0 της Σασουόλο. Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε ψυχολογικά στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στα πλαίσια του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν με αμφίσκορο. Γι’ αυτό το λόγο, θα επιλέξουμε ακόμη ένα Goal / Goal, σε απόδοση 2.00.

Με Goal / Goal στο “Stade de l’Aube”

Πάμε στη Γαλλία και στη Ligue 2, όπου στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής, η Τρουά υποδέχεται τη Χάβρη. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τρουά, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη εβδομάδα, φιλοξενήθηκε από τη Νιόρ, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, σε ένα ματς που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με αυτογκόλ στο 67′. Ούτε η Χάβρη ωστόσο έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις, μετρώντας κατά σειρά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή με την ήττα από τη Νανσί (0-2). Αμφότερες είναι υποχρεωμένες να βγάλουν αντίδραση και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να ανέβουν ψυχολογικά στη μάχη που δίνουν για είσοδο στην πεντάδα και τα πλέι οφ. Με τα έξι τελευταία μεταξύ τους στα πλαίσια του πρωταθλήματος, να έχουν ολοκληρωθεί με αμφίσκορο, θα πάμε και εδώ με το Goal / Goal, που βρήκαμε σε απόδοση 2.00.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σταντάρ

Πάμε και στο Βέλγιο, εκεί όπου για την 27η στροφή της Jupiler League, η Γάνδη φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης. Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Γάνδη, η οποία δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αναμετρήσεις, με μια ισοπαλία και δυο ήττες. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη από αυτές, γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπέβερεν, η οποία ήταν και η δεύτερη διαδοχική, μετά και από εκείνη με αντίπαλο τη Μουσκρόν (1-2 εντός). Γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να βγει εκτός εξάδας. Από την άλλη, η Σταντάρ Λιέγης κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την ήττα από τη Γκενκ (2-0 εκτός), επικρατώντας την περασμένη αγωνιστική της Λόκερεν, με 3-1, εντός έδρας. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, φτάνοντας τις έξι νίκες σε οκτώ αγωνιστικές (6-1-1), ούσα σταθερά στην πρώτη τριάδα. Η παράδοση θέλει τη Σταντάρ Λιέγης να μην χάνει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Γκενκ, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ανεξαρτήτου έδρας, οπότε θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει και απόψε κάποιο αποτέλεσμα. Γι αυτό το λόγο θα κρατήσουμε το Χ2, σε απόδοση 1.80.

Με το Over 153.5 στον τουρκικό εμφύλιο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με Euroleague και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Φενερμπαχτσέ. Αρνητική η εικόνα που παρουσιάζει στη φετινή διοργάνωση η Νταρουσάφακα, που δικαίως παραμένει στην ουρά της κατάταξης, με μόλις τρεις νίκες σε 22 αναμετρήσεις. Αντιθέτως, η Φενερμπαχτσέ παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, με ρεκόρ 19-3, έχοντας παράλληλα μια νίκη διαφορά από τη δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο, και δύο νίκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το φαβορί και μένει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Μετράει ήδη δύο νίκες φέτος κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο, με 100-79 για τον πρώτο γύρο της Euroleague και με 91-61 για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Κόντρα στη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, λογικά το σκορ θα ξεφύγει και πάλι, με την επιλογή μας να είναι το Over 153.5, που είναι σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.