Οι πιο πλούσιοι Έλληνες στην προεκλογική ομιλία του Κωνσταντέλλου που “ξέχασε” τη Δούρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Θανάσης Μαρτίνος, Γιώργος Προκοπίου και Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης, έδωσαν το “παρών” στην προεκλογική ομιλία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, το Σάββατο, στο υπερπολυτελές Divani Apollon Palace, στο Καβούρι.

Κάθισαν στην πρώτη σειρά της αίθουσας και παρακολούθησαν όλη την προεκλογική φιέστα που διήρκεσε μία ώρα και 45 λεπτά.

Μάλιστα ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις χορηγίες των 600.000 ευρώ του Μαρτίνου και του Προκοπίου.

“Με τα χρήματα αυτά κάναμε τις μελέτες για τα μεγαλύτερα έργα που γίνονται και θα γίνουν στον δήμο” είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

“Χωρίς τις μελέτες δεν θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τις χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε στο δήμο μας.

Πήραμε χρηματοδοτήσεις 36 εκατομμυρίων ευρώ και σπάσαμε όλα τα ρεκόρ σε Πανελλαδικό επίπεδο” τόνισε με έμφαση είπε απευθυνόμενος στον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR, η μη αναφορά στην Ρένα Δούρου, προκάλεσε έντονη δυσφορία στους ανθρώπους του περιβάλλοντός της.

“Συνέχεια αναφερόταν στο όνομά της όταν μιλούσε για τα έργα που χρηματοδοτούσε η Περιφέρεια. Μάλλον η παρουσία του Γιώργου Πατούλη, υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία, ανάγκασε τον Κωνσταντέλλο να ξεχάσει τη Δούρου” λένε από το στενό της περιβάλλον .

(Οι φωτογραφίες από την προεκλογική ομιλία είναι από το notiareport.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.