Ο Παναγιώτης Κόνσουλας υποψήφιος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Μια υποψηφιότητα που σίγουρα θα συζητηθεί στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου ’19 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι και αυτή του επιχειρηματία Παναγιώτη Κόνσουλα, γνωστού και έμπειρου στελέχους της Αυτοδιοίκησης αλλά και κατοίκου του Δήμου ο οποίος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη για να ζεις» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την ιδιότητα του ως Οικονομολόγος-Πολιτικός Επιστήμονας, εξειδικευμένος στην Δημόσια Πολιτική & Δημόσια Διοίκηση, κατέχοντας τον αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Τίτλο MSc in Public Policy & Public Management του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών (Athens University of Economics and Business).

Το 2018 έχει εκπονήσει μάλιστα Διπλωματική Διατριβή με μελέτη περίπτωσης τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η οποία παρουσιάστηκε και βαθμολογήθηκε με άριστα από τους επιβλέποντες καθηγητές κ. Σπύρο Μπλαβούκο (Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Ανάλυση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών) και τον κ. Γιώργο Παγουλάτo (Καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ένας ικανότατος Δήμαρχος, ο οποίος απ’ότι φαίνεται θα κάνει «περίπατο» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αν μη τι άλλο ενισχύει την ομάδα του με δυνατές μεταγραφές και με στόχο να γίνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσα από τις νέες τεχνολογίες, Δήμος πρότυπο για την Αυτοδιοίκηση!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.