Ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βοηθά τους άνεργους με σεμινάρια




Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας των Skywalker.gr και Δήμου Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης και με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου συνδιοργανώνεται το «#Jobday Επί το Έργον» – Ημερίδα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί  την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στο Δημαρχείο, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18), από τις 9:00 έως τις 14:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση των ανέργων με εργαλεία για τη διευκόλυνση της πορείας τους στην αναζήτηση ευρέσεως εργασίας και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, αποτελεσματικής συνέντευξης, τεχνικές αναζήτησης εργασίας μέσω των social media, personal branding-προσωπικής ανάπτυξης και «ιστορίες από την ανεργία στην απασχόληση» συμπολιτών μας.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος  #Jobday Επί το Έργον- Ημερίδα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας έχει η εταιρεία Skywalker.gr και η συμμετοχή των εισηγητών γίνεται εθελοντικά.

Κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών  για την αντιμετώπιση της ανεργίας, ειδικά στους νέους όπως είναι η συνεργασία με τη Skywalker, η ίδρυση και καλή λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας και η σύσταση του γραφείου απασχόλησης του Δήμου και ήδη έχουν καταγραφεί σημαντικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημέρα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2132019931 (Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης) ή στην εταιρεία Skywalker.gr τηλ: 2109730280.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.