ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης: «Ξεσήκωσε» το κοινό η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού (ΕΙΚΟΝΕΣ)




H μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού «ξεσήκωσε» το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα «Πάνος Χαλδέζος», της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, με μια μοναδικής ομορφιάς συναυλία που έδωσε, το βράδυ του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 2019 με τίτλο «Όταν το Αιγαίο Ψιθυρίζει..»

Η φημισμένη και βραβευμένη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου, πλωτάρχη κ. Γιώργου Τσιλιμπάρη, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος και κέρδισε το χειροκρότημά του απλόχερα. Οι εξαιρετικοί ερμηνευτές της μπάντας προσέφεραν στον κόσμο ένα μαγευτικό ταξίδι παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει και συνεχίζουν να τραγουδούν.

Ένα φλασμπακ πίσω στο χρόνο που έκανε όλους μέσα στην αίθουσα να σιγοψιθυρίζουν κομμάτια που χάραξαν ιστορία, που φέρνουν μνήμες από όμορφα χρόνια…σαν παλιό καλό σινεμά. Μια αξέχαστη βραδιά που σίγουρα θα επαναληφθεί….

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος ΠΝ Ιωάννης Παξιβανάκης, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Εθιμοτυπίας του ΓΕΝ, Πλοίαρχος Αναστάσιος Μιχέλης, πολλοί ναύαρχοι και αντιναύαρχοι εν αποστρατεία καθώς και ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και του ΝΙΜΤΣ κ. Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Πλοίαρχος Αναστάσιος Μιχέλης δώρισε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης κ. Ιωάννη Παπαδάτου ως ευχαριστήριο για την πρόσκληση και την φιλοξενία στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.