Δήμος Γλυφάδας: Τρίτος κύκλος εκμάθησης υπολογιστών σε άτομα τρίτης ηλικίας
Επειδή η ζήτηση ήταν τεράστια και η δίψα για εκμάθηση των νέων τεχνολογιών μεγάλη, ξεκινά  στη Γλυφάδα νέος εκπαιδευτικός κύκλος εκμάθησης υπολογιστών και χρήσης του διαδικτύου σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Διασχολικό Κέντρο, στο χώρο που έχει εξοπλιστεί με θέσεις εργασίας και υπολογιστές τελευταίας γενιάς, ώστε η εκπαίδευση να πραγματοποιείται με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες συνθήκες.

“Ήδη τα αιτήματα για τους επόμενους κύκλους είναι πολλά. Διαβεβαιώνουμε και μην έχετε καμία ανησυχία, ότι όλα τα αιτήματα που έχουμε και όσα λάβουμε θα γίνουν δεκτά, και θα προχωρήσουμε σε όσους επόμενους κύκλους κι αν χρειαστεί” αναφέρει ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου

“Για να μην υπάρχουν στενοχώριες από όσους ήθελαν να συμμετέχουν στα σεμινάρια αλλά δεν ήξεραν πως να δηλώσουν, βάλαμε κι ένα νέο, απλό τρόπο εγγραφής. Έτσι, όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στο νέο εκπαιδευτικό κύκλο μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που βλέπετε εδώ: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdJvEKPTNfIj03sYm…/viewform

Με νεότερη ανακοίνωση, θα ενημερώσουμε για τις ακριβείς ημέρες και ώρες του νέου κύκλου σεμιναρίων. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά το ” Όλοι Μαζί Μπορούμε” για την άψογη συνεργασία που έχουμε”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.