Το Novoville και στον δήμο Ζωγράφου




O Δήμος Ζωγράφου, στην προσπάθεια του να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες του, χρησιμοποιεί πλέον ένα νέο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων πολιτών, το Novoville.
Μέσω του Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το Δήμο μας, ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν στο Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας. (π.χ αποκομιδή σκουπιδιών – μπάζων, κλάδεμα δέντρων, αντικατάσταση κάδων – φωτιστικών κ.λ.π.)
Η αναφορά αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app για iPhone & Android)
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville
App Store: https://itunes.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?mt=8
αλλά και μέσω του Novoville WebApp που βρίσκεται στο site του Δήμου.
Πατώντας “Νέα Αναφορά” και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, το αίτημά σας καταχωρείται ηλεκτρονικά άμεσα από το Δήμο, ο οποίος δρομολογεί την επίλυσή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και σας ενημερώνει για την εξέλιξη του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση.
Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.
Μαζί κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.