Τετάρτη 30 Ιανουαρίου: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου


Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 10 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

 

1ο ΘΕΜΑ1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 (απόφαση Ε.Ε.).
2ο ΘΕΜΑ1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αλίμου έτους 2019 (απόφαση Ο.Ε.).
3ο ΘΕΜΑΑποδοχή και κατανομή ποσών από τους Κ.Α.Π. Ιανουαρίου 2019.
4ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων για την  προμήθεια «Προμήθεια Ηλεκτρικού Ρεύματος».
5ο ΘΕΜΑΈγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».
6ο ΘΕΜΑΈγκριση Β1 υποσταδίου της μελέτης “Αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Γ.Π.Σ. Δήμου Αλίμου” και υποβολή Β2 υποσταδίου στους αρμόδιους φορείς (απόφαση Ε.Π.Ζ.).
7Ο ΘΕΜΑΧωροθέτηση θέσεων διαφημιστικών πλαισίων σε υφιστάμενες θέσεις στεγάστρων Αστικής Συγκοινωνίας εντός των ορίων του Δήμου Αλίμου (απόφαση Ε.Π.Ζ.).
8Ο ΘΕΜΑΈγκριση διενέργειας, δαπάνης και εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση συναυλίας με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Σοφία Βόσσου.
9Ο ΘΕΜΑΈγκριση τροποποίησης σύμβασης «Προμήθεια εξοπλισμού για την πυρασφάλεια κτιρίων του Δήμου».
10ο ΘΕΜΑΕξειδίκευση πίστωσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X