Παλαιό Φάληρο: Το μήνυμα του Κώστα Μερκουράκη, για τις δημοτικές εκλογές




Δείτε το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Μερκουράκη, επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου:
Αγαπητή συμπολίτισσα, αγαπητέ συμπολίτη,

Το Παλαιό Φάληρο αλλάζει σελίδα. Και αυτή η αλλαγή για να πετύχει προϋποθέτει ανανέωση σε πρόσωπα, φρέσκια οπτική εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες, όρεξη για δουλειά και προσωπικές – επαγγελματικές διαδρομές που να αποτελούν τεκμήρια ήθους, γνώσης, ικανότητας και διοικητικής επάρκειας.

Η πόλη μας έχει τις προδιαγραφές για να είναι ένα από τα ποιοτικότερα προάστια της Αττικής, καθώς διαθέτει δυναμική και συγκριτικά πλεονεκτήματα: στρατηγική θέση, παραλία, χώρους πρασίνου, πλούσια πολιτισμική παράδοση, ανθρώπινο δυναμικό. Τα τελευταία 5 χρόνια μαζί με τους Δημοτικούς μας Συμβούλους παλέψαμε με συνεχείς παρεμβάσεις, μέσα στα θεσμικά όργανα, αλλά κι εκτός, ώστε να συμβάλουμε με προτάσεις για μια πόλη σύγχρονή, φιλική, λειτουργική, καθαρή και προσβάσιμη σε όλους. Η παρουσία των φίλων και μελών μας σε δράσεις και κινήσεις αλληλεγγύης είναι συνεχής, για ένα Φάληρο με κοινωνική συνοχή. Για μια πόλη που θα γοητεύει τους κατοίκους.

Εκφράζοντας με συνέπεια τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, αξιοποιήσαμε κάθε περιθώριο για να πετύχουμε σημαντικές νίκες για τη βελτίωση της ζωής στο Φάληρο. Εκτιμώντας τη στήριξη με την ψήφο σας, που μας ανέδειξε στην θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, προσπαθούμε κάθε μέρα να τιμούμε την εμπιστοσύνη σας. Την πορεία ανανέωσης και δημιουργίας, καλούμαστε σήμερα να ολοκληρώσουμε όλοι και όλες μαζί, αποζητώντας συσπείρωση και δράση. Γιατί πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να στηρίζεται στους κατοίκους. Να διεκδικεί περισσότερη και ουσιαστικότερη δημοκρατία.

Ξεκινάμε νωρίς. Όχι για να γίνουμε μια ακόμη φωνή στο προεκλογικό σκηνικό, αλλά για να δώσουμε χώρο και βήμα έκφρασης σε κάθε πολίτη που μας ενώνει το ίδιο όραμα, αλλά και οι ίδιες αγωνίες για το μέλλον της πόλης. Για να διαμορφώσουμε μαζί την κοινή μας πρόταση μας. Για να χτίσουμε την πλειοψηφία εκείνη που την επόμενη μέρα των εκλογών, μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα κάνει το Φάληρο μας μια «Πόλη για όλους».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.