Παλαιό Φάληρο: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της καθηγήτριας Άννας Σιάμπου




Σας προσκαλούμε την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, και ώρα 19.30, στο 1ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της αγαπημένης μας συναδέλφου, καθηγήτριας και φίλης, Άννας Σιάμπου. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ισογείου θα ονομαστεί, προς τιμήν της, αίθουσα “‘Αννα Σιάμπου’.

(1ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου – 1st High School of P. Faliro)

Συγκλονισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα του Παλαιού Φαλήρου από τον τραγικό θάνατο της καθηγήτριας Γαλλικών, Άννας Σιάμπου, 66 ετών, η οποία κατέληξε ύστερα από 1,5 μήνα νοσηλείας στην εντατική.

Η άτυχη καθηγήτρια, η οποία ήταν από τις πιο αγαπημένες του σχολείου, συνόδευε τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου, σε εκδρομή.

Ενώ βρισκόταν όρθια στα πίσω καθίσματα του πούλμαν και προσπαθούσε να κολλήσει ένα χαρτί με τον αριθμό του στο τζάμι, λίγο μετά την αναχώρηση, στο ύψος του Ωνασείου, ο οδηγός πάτησε φρένο, για να αποφύγει ένα ΙΧ που πετάχτηκε μπροστά του ξαφνικά.

Η άτυχη καθηγήτρια βρέθηκε στο μπροστινό μέρος του πούλμαν, χτυπημένη στο κεφάλι, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Από τότε βρισκόταν σε κώμα στην εντατική. Η κηδεία της έγινε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο Άργος.

Δείτε την ανάρτηση του 1ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου:

Δυστυχώς η Άννα μας, έφυγε με τον πιο τραγικό τρόπο από τη ζωή. Το σχολείο μας πενθεί για τον άδικο χαμό της και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Άννα θα μας λείψεις!!! Καλό Παράδεισο. Οι συνάδελφοί σου θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της ΑΝΝΑΣ ΣΙΑΜΠΟΥ θα τελεστεί το Σάββατο 5/1/2019 και ώρα 11:00 πμ στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο νεκροταφείο του ΑΡΓΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ

Ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Εμείς τη γνωρίσαμε στα πρώτα βήματα της ως καθηγήτρια Γαλλικών. Υπήρξε πάντα δίπλα μας, μας συμπαραστεκόταν στα δύσκολα, μας συμβούλευε, περισσότερο ως φίλη παρά ως καθηγήτρια… Και σε όλες τις εκδρομές υπήρξε πάντα πρόθυμη να μας συνοδεύσει για να καταφέρουμε να πάμε, αψηφώντας την τόσο μεγάλη ευθύνη (που μεγαλώνοντας τη συνειδητοποίησα). Παρούσα ακόμα και πρόσφατα στα reunion μας. Δεν της άξιζε να φύγει έτσι. Θα είναι για πάντα όμως στην καρδιά μας για αυτό που μας προσέφερε και τις αξίες που μας δίδαξε. Καλό ταξίδι….

Είναι απίστευτο! Τραγικό!!Απώλεια μεγάλη για το σχολειό!! Να φύγει…από μια εκδρομή!!!Αννούλα μας γλυκειά καλό Παράδεισο!!καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!!!!Αθάνατη!!!!

Καθηγήτρια δική μου και των παιδιών μου... Πραγματικά πόσο τραγικό… Δεν ήταν η ώρα της αυτή είχε ακόμα πολλά χρόνια μπροστά της… Καλό της ταξίδι…

Καλό ταξίδι Άννα μας ! Σ’ ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξες αλλά κυρίως για όσα «μοιράστηκες» μαζί μας ως φίλη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια καλό παράδεισο.

Ότι και να γράψει κάποιος για την Άννα είναι λίγο. Αν και τα τελευταία χρόνια η απουσία μου από τα φαληρικά δρώμενα είναι αισθητή τα νέα με συγκλόνισαν. Το μόνο που μένει είναι οι αναμνήσεις από την Άννα όλα τα χρόνια που την είχα ως καθηγήτρια!

Κα Αννα(γιατί έτσι μου εχεις μείνει από τις αναμνήσεις του σχολείου)ήσουνα ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΛΛΛΗΗΗ σε όλα!!!θα λείψεις!!ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!Γιατί χάνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας!!Αλλά….θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή εκεί πάνω….σίγουρα…!!!

Αχ αγαπημένη μας Κυρια Σιαμπου, με Κ κεφαλαίο, μας είχες δίπλα σου και πάντα με το μέρος μας και μας μιλούσες και μας συμβουλεύες και μας υποστηρίζες. Αχ Άννα μας, τι τραγικό και άδικο φινάλε…. Ξέρω, εκεί που είσαι τώρα, θα έχεις την καλύτερη παρέα: τη Δάφνη και τη Βιολέττα μας και τον Βαγγέλη και τον Τάκη και τον Γιάννη. Κάνεις τους δεν ξεχάστηκε να τους πεις. Ούτε κι εσύ θα ξεχαστεις, τόσο όμορφη ψυχή, τέτοια καρδιά, δεν ξεχνιέται. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή, au revoir cherie…

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.