Οικιακοί κάδοι ανακύκλωσης στην Ηλιούπολη




Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που παίρνει για την αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης και την ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων προχώρησε στην προμήθεια ειδικών Κάδων Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών με στόχο τον ευκολότερο διαχωρισμό τους από τα υπόλοιπα απορρίμματα εντός των οικιών και των δημόσιων κτιρίων.

Οι κάδοι είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό υλικό, κατάλληλοι για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η Δημοτική αρχή ξεκίνησε τη διανομή των ειδικών αυτών κάδων στους δημότες και στους δημόσιους χώρους της πόλης ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια για την καλλιέργεια συνείδησης ανακύκλωσης καθώς και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της διαλογής των διαφόρων υλικών στην πηγή.

Στους ειδικούς κάδους θα συλλέγονται συσκευασίες, πλαστικά, χαρτιά, αλουμίνιο, γυαλί, σίδερο.

Για την Δημοτική αρχή αποτελεί προτεραιότητα η καθαριότητα της πόλης και η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, εξασφαλίζοντας παράλληλα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Οικιακοί κάδοι ανακύκλωσης στην Ηλιούπολη

  • 22/01/2019 at 7:11 πμ
    Permalink

    Οι καδοι ανακυκλωσης στα Αστυνομικα, παρουσιαζουν σημαντικα κενα σωστης διασπορας. Η ελλειψη τους σε πολλα σημεια, οδηγει τους κατοικους να απορριπτουν/γεμιζουν κοινους καδους με ανακυκλωσιμα υλικα σε τακτικη βαση.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.