Οι 19 υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα




H εφημερίδα Παραπολιτικά, δημοσιεύει σε ρεπορτάζ τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. στον Νότιο Τομέα:

Τέσσερις νυν βουλευτές θα δώσουν τη µάχη του σταυρού: ο Νίκος ∆ένδιας, η Σοφία Βούλτεψη, η Αννα Καραµανλή και ο Χάρης Θεοχάρης, που πρόσφατα εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Οµάδα της Νέας ∆ηµοκρατίας. Εκεί θα είναι υποψήφιος και ο Γρηγόρης Ψαριανός του Ποταµιού, εφόσον βέβαια ενταχθεί τελικά στη Νέα ∆ηµοκρατία.

∆ύο νυν δήµαρχοι θα δοκιµάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους στην κάλπη των εθνικών εκλογών: ο δήµαρχος Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύσης Χατζηδάκης, και ο δήµαρχος ∆άφνης-Υµηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Εκεί θα είναι και η πρόεδρος της οργάνωσης «Αθηναΐδες», Ρένα Βασιλάκη. Στο ψηφοδέλτιο θα συµµετάσχουν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γιάννης Καλλιάνος, ο Βασίλης Σπανάκης και ο Τάσος Γαϊτάνης. Υποψήφιοι θα είναι και η Ντόρα Πάλλη, η Ιωάννα Γκελεστάθη και ο αντιστράτηγος Αστυνοµίας ε.α. Χρήστος Κονταρίδης.

Για πρώτη φορά θα πολιτευτεί ο Νίκος Παπάζογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος φαρµακευτικής εταιρείας. Σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει και η υποψηφιότητα του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Τάκη Φύσσα, ενώ στο ψηφοδέλτιο αναµένεται να είναι η ψυχολόγος Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή και η Κορίνα ∆αµουλιάνου, πρόεδρος της Α.Ε. του ∆ήµου Καλλιθέας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.