Γλυφάδα: Αυτό είναι το σχέδιο του υποψήφιου δημάρχου Στέλιου Θεοδοσόπουλου




Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γλυφάδας εξήγγειλε σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Δρ. Στέλιος Θεοδοσόπουλος.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πολίτες της Γλυφάδας, ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος, κατέθεσε το σχέδιό του για την διακυβέρνηση της Πόλης τα επόμενα 4 χρόνια.
– Ένα σχέδιο που προβλέπει την μετατροπή του Δήμου σε ένα σύγχρονο ναυτιλιακό επενδυτικό κέντρο.
-Την ανάπτυξη ενός προγράμματος παροχής ασφάλειας σε έναν Δήμο που η εγκληματικότητα καλπάζει.
Δεσμεύθηκε ότι «Θα πράξει ότι χρειάζεται» για να απομακρυνθούν οι σιδηροτροχιές του τραμ που διαιρούν την πόλη «στα δύο» και θα μεταφερθούν στο παραλιακό μέτωπο.

«Είναι ζήτημα ασφάλειας για τα παιδιά μας και ζήτημα επιβίωσης των μικρών επιχειρήσεων που χωρίζονται από το τείχος του τραμ. Κανένας άλλος Δήμος από τον οποίο περνάει το τραμ, δεν έχει επιτρέψει να περάσει μέσα από το εμπορικό του κέντρο» σημείωσε ο Σ. Θεοδοσόπουλος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Γλυφάδας περιγράφοντας την δέσμη μέτρων που δεσμεύεται να εφαρμόσει η παράταξη «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα», ανέφερε συγκεκριμένα:
– Την αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα καταστήσουν το Δήμο ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης.
– Την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για την μείωση της ανεργίας στο Δήμο Γλυφάδας.
– Την έναρξη εκστρατείας κατά της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
– Την δημιουργία αποτελεσματικού δικτύου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών από τον Δήμο και την ενίσχυση του όποιου υπάρχοντος μηχανισμού.
– Την ενίσχυση της διαφανούς, χρηστής και αποτελεσματικής διαχείρισης της δημοτικής
περιουσίας και των οικονομικών του Δήμου.
– Την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των Δημοτών.
– Την στήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη.
– Την δημιουργία ελεγκτικού μηχανισμού των οικονομικών του Δήμου από ανεξάρτητη επιτροπή οικονομικών εμπειρογνωμόνων.
– Την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας με την κατάρτιση σύγχρονου και βιώσιμου μοντέλου οικολογικής ανάπτυξης.
– Την ανάληψη της διαχείρισης των χώρων ελλιμενισμού ιδιωτικών σκαφών (μαρίνες) προκειμένου να εκσυγχονιστούν και να αναβαθμιστούν.
– Την κατασκευή δύο μεγάλων υπόγειων χώρων στάθμευσης προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομική δραστηριότητα εμπορικών περιοχών του Δήμου.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και δήλωσαν την στήριξή τους στον Στέλιο Θεοδοσόπουλο, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν αποστασιοποιηθεί από την απερχόμενη Διοίκηση, τέως Δήμαρχοι, Πρόεδροι συνδικαλιστικών φορέων καθώς και Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.