Φυλακές Κορυδαλλού: Ληστές που βασάνιζαν ηλικιωμένους οι δυο Αλβανοί δραπέτες (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Οι αρχηγοί της διαβόητης συμμορίας με τα καλάσνικοφ που μπούκαραν σε σπίτια, λήστευαν και κακοποιούσαν ηλικιωμένους- θύματά τους είναι οι δύο δραπέτες των φυλακών Κορυδαλλού.

Δύο επικίνδυνοι και αδίστακτοι κακοποιοί που μπαινόβγαιναν στις φυλακές και κατηγορούνται για πλήθος ληστειών. Μάλιστα, η δράση της συγκεκριμένης συμμορίας στην οποία μετείχαν είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τη βία, την ωμότητα και την απανθρωπιά των μελών της, αλλά έκανε ακόμα για τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας να ανατριχιάζουν από την κυνικότητα των δραστών…

Μια παρέα νεαρών από την Αλβανία που μεγάλωσαν στην Αθήνα, μιλούν τα ελληνικά ως μητρική τους γλώσσα. Και όμως κατέληξαν να βγαίνουν κάθε βράδυ σεργιάνι και χωρίς κανένα σχεδιασμό και ενδοιασμό να μπουκάρουν σε διαμερίσματα να ληστεύουν, να κακοποιούν…

Το έσκασαν με αυτοσχέδιο σκοινί

Με αυτοσχέδιο σχοινί από ιμάντες τσαντών «το έσκασαν» δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Η απόδραση έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί, ενώ οι δύο δραπέτες το έσκασαν το βράδυ της Τρίτης.
H Δ’ πτέρυγα βρίσκεται στο ισόγειο και οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν από το κελί 17.

Οι Αλβανοί κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, να βγουν στον προαύλιο χώρο, να σκαρφαλώσουν τον τοίχο με ένα αυτοσχέδιο σχοινί από ιμάντες τσαντών, στην άκρη του οποίου είχαν έναν γάντζο και να το σκάσουν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.

Οι δραπέτες έφτιαξαν ένα σχοινί από ιμάντες τσαντών που στη μία άκρη του είχαν δέσει μία πέτρα.

Πηγή: protothema.gr

Η πέτρα αυτή όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, έχει «μαγκώσει» σε λάμπα που βρίσκεται εκτός των φυλακών, με αποτέλεσμα, οι δύο δραπέτες να αποδράσουν πιο εύκολα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.