Ανδρέας Κονδύλης: Η προεκλογική περίοδος να διεξαχθεί με πολύ έμπνευση και φώτιση (VIDEO)




Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλίμου που έχουν ανακοινώσει ότι θα κατέβουν στις εκλογές του Μαΐου, έδωσαν το “παρών” στην τελετή του αγιασμού των υδάτων και στην καθιερωμένη κοπή της πίτας, στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Εκεί ήταν ο Θάνος Ορφανός, ο Βαγγέλης Τσαμήτας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο νέος επικεφαλής του “Άνω Κάτω στο Καλαμάκι”,  Κώστας Χαρίτος. Έλειπε μόνο η Κυριακή Καμαρινού από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

“Εύχομαι να έχουμε όλοι πνευματική διαύγεια, υγεία, δύναμη, ώστε να δουλεύουμε όλοι μαζί για την προκοπή του τόπου μας” είπε στο ΝΟΤΙA.GR, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

“Φέτος είναι χρονιά εκλογών, εύχομαι η προεκλογική περίοδος να διεξαχθεί με πολύ έμπνευση, φώτιση, με ένα υψηλό επίπεδο ηθικής και πολιτικής, για να φέρουμε και μέσα από την προεκλογική περίοδο έργο για τον Άλιμο, πολλές σκέψεις και προτάσεις για βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής στην πόλη μας.

Χρόνια πολλά και δημιουργικά σε όλους.

Ο πρόεδρος του ΝΟΚ, Γιώργος Χριστόπουλος, αναφέρθηκε στις πολλές επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου.

“Έχουμε σαρώσει τα μετάλλια” τόνισε χαρακτηριστικά

“Παραδοσιακά κάθε χρονιά κουβεντιάζουμε εδώ τι γίνεται με την έδρα του ΝΟΚ, τη μαρίνα Αλίμου” είπε ο δήμαρχος

“Πέρυσι ξεκίνησε ο διαγωνισμός και φέτος αναμένουμε μέσα στο μήνα να τελειώσει, άρα πρώτα ο Θεός του χρόνου τέτοιο καιρό, θα έχουμε εργοτάξιο εδώ. Ελπίζω ότι όλη η μεγάλη αυτή εξέλιξη εδώ να φέρει και ένα μεγαλύτερο, ομορφότερο και λειτουργικότερο σπίτι στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και να βοηθήσει τον ναυταθλητισμό στην πόλη μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.