“Άλιμος: εδώ ζούμε” – Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Β ΚΑΠΗ Αλίμου η παράταξη του κ. Θάνου Ορφανού «ΑΛΙΜΟΣ: ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ», έκοψε με πολύ μεγάλη επιτυχία, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Τον παλμό έδωσε, το πολύ μεγάλο πλήθος των συγκεντρωμένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη αίθουσα του ΚΑΠΗ γέμισε ασφυκτικά και πολύς κόσμος έμεινε έξω από την αίθουσα, ακούγοντας την ομιλία από τα μεγάφωνα!
Μεγάλος ο ενθουσιασμός. Ο κ. Θάνος Ορφανός ένιωσε πλησιέστερα προς την νίκη στις επερχόμενες εκλογές, παρατηρώντας τις εκδηλώσεις και τα θερμά συναισθήματα με τα οποία τον περιέβαλαν οι συμπολίτες του.
Η ομιλία του κ. Ορφανού ο οποίος άσκησε αυστηρή μεν, αλλά ουσιαστική και καίρια κριτική, για πραγματικά πολιτικά ζητήματα, χωρίς όμως να επιδιώκει την τεχνητή όξυνση. Συγκεκριμένα καυτηρίασε μεταξύ άλλων :
Την πλήρη αδιαφάνεια στην οικονομική διαχείριση,
Την επιλογή έργων μόνο για επίδειξη και προβολή και όχι ουσίας και ανάπτυξης, πέρα από όσα παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση και εγκαινίασε ο ίδιος (παιδικό σταθμό, προσθήκη 2ου Γυμνασίου, γήπεδα και χλοοτάπητες, κ.λ.π.)
Την ακύρωση του κοινωνικού έργου του Δήμου με την διακοπή της λειτουργίας των δημοτικών ιατρείων και του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι»
Τα καυτά θέματα που διαχειρίστηκε ο δήμος με ελεγχόμενη νομιμότητα, όπως τον διαγωνισμό για την προμήθεια λαμπτήρων led, την αυθαίρετη αγορά πινάκων ζωγραφικής, την κατάρρευση του κρηπιδώματος στην παραλία, τον ατέλειωτο κατάλογο με τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων, τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον δήμο μας…
Την αδυναμία του Δημάρχου να δεχτεί την πολιτική κριτική και να απαντήσει με επιχειρήματα, πράγμα που διχάζει και διασπά αντί να συνθέτει και να ενώνει, όπως αρμόζει στο αξίωμά του. Δεν είναι έτσι δυνατόν να διοικηθεί ο Δήμος με το νέο εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής, που απαιτεί συνεργασία των παρατάξεων.
Ο κ. Ορφανός δεσμεύτηκε προσωπικά για όλα αυτά και αναφέρθηκε στην μεγάλη ιστορία της παράταξης, την οποία σέβεται και τιμά και που σήμερα ανανεώνεται, σμίγοντας το παλιό με το νέο. Είπε χαρακτηριστικά: “η ιστορία της, είναι και η αξιοπιστία μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.