Τζουλάκης: “Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο για την ανάπτυξή της Νέα Σμύρνης”




Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κινηματογράφου Σπόρτιγκ έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής (Σεπτέμβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2018, από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη.

Μεταξύ πολλών άλλων ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις αρχές της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας που διέπουν όλο το έργο που συντελέστηκε, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και τους αιρετούς συνεργάτες του που όλοι μαζί προσπάθησαν για την παραγωγή αυτού του έργου, το οποίο απευθύνθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της πόλης μας, χωρίς αποκλεισμούς και προνομιακές συμπεριφορές.

Αξιοποιήθηκε κάθε δυνατότητα ενίσχυσης με περισσότερα χρήματα του ταμείου του Δήμου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία «προίκα» της πόλης για το μέλλον.

Έγιναν έργα υποδομής, σχεδιάστηκαν νέες δομές ειδικά για τις συνθήκες της εποχής, αλλά και δέσμες δράσεων για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες προς τον δημότη.

 

Τελειώνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους δημότες για τη συνεργασία, τόνισε πως όλους μας συνδέει η αγάπη για την πόλη μας και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο για την ανάπτυξή της στο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.