Τον Κώστα Μερκουράκη στηρίζει για Δήμαρχο στο Π. Φάληρο ο ΣΥΡΙΖΑ
Τον Κώστα Μερκουράκη, υποψήφιο Δήμαρχο με την ΡΑΚ Π. Φαλήρου, στηρίζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μερκουράκης, ο οποίος ηγήθηκε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ενώ από την πλευρά της η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Π. Φάληρο αναφέρει σε ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη και την καθημερινότητά του. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, που η χώρα αφήνει πίσω τα μνημόνια και οι αυτοδιοίκητικές εκλογές θα διεξαχθούν με απλή αναλογική,  μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα για  εκδημοκρατισμό της  Τ.Α. με ουσιαστικές  συμμετοχικές διαδικασίες,  χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις μεταξύ  παρατάξεων και προσώπων.  Μια  νέα  δημοτική αρχή με ισχυρή βούληση και όραμα για την πόλη,  μπορεί να δώσει πολύτιμες διεξόδους:

Να απλώσει ασπίδα κοινωνικής προστασίας δίνοντας  την αναγκαία προτεραιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες· να  αναβαθμίσει  την ποιότητα ζωής σε κάθε γωνιά του Δήμου μας· να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία από τον κίνδυνο του φασισμού που επιχειρεί να σηκώσει κεφάλι, τόσο στη χώρα, όσο, δυστυχώς, και στη γειτονιά μας.

Ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να δει τα σημερινά προβλήματα ώστε να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις. Εξάλλου, σε ένα τοπίο που αλλάζει όψη διαρκώς, τυχόν στασιμότητα και προσκόλληση σε πολιτικές νοοτροπίες που διαμορφώθηκαν σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, θα αποβούν επιζήμιες για την περιοχή και τους κατοίκους.

Με σαφή πεποίθηση ότι οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν μια βαθιά πολιτική διαδικασία, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το εγχείρημα της «Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης» και τον υποψήφιο δήμαρχο, Κώστα Μερκουράκη. Είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για μια πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα, ικανή να πετύχει μια νέα ισορροπία στα αυτοδιοικητικά δεδομένα της πόλης».

Website: http://www.rak-pfalirou.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.