Μια παράσταση από παιδιά, για παιδιά κάθε ηλικίας (δωρεάν είσοδος)




“Η τράπεζα αναμνήσεων είναι μια τράπεζα αλλιώτικη, τα ταμεία της δεν έχουν χρήματα αλλά κάτι πιο πολύτιμο… είναι γεμάτα μνήμες. Όλοι μπορούν να καταθέσουν, όλοι μπορούν να κάνουν αναλήψεις. Μια τράπεζα που ποτέ δεν θα πτωχεύσει.

Τι είναι αυτό που θυμόμαστε; Tι θυμούνται οι άλλοι για μας; Τελικά τι είναι αυτό που μένει; Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον να μπει στην καρδιά μας και να μείνει αξέχαστος; Ποια στιγμή της ζωής σου σε κάνει αιώνιο; Ποια αρετή εμπερικλείει όλες τις άλλες;

Ίσως τελικά το καλύτερο κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου να είναι οι μικρές, ανώνυμες, τυχαίες, αξέχαστες πράξεις καλοσύνης και αγάπης. Χιούμορ, μουσική, χορός, δράση, ανατροπές! Μια παράσταση από παιδιά, για παιδιά κάθε ηλικίας.”

Το Παιδικό Εργαστήρι Θεάτρου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με το έργο “Τράπεζα αναμνήσεων – Memory bank” της σκηνοθέτιδας και δασκάλας θεάτρου Μαρίας Μπακέλλα Maria Bakella, σας προσκαλεί στις παραστάσεις που θα δοθούν στις 7, 8, 9, 14, 15, 16 Δεκεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου (Στρογγυλό). Ώρα έναρξης 20:30.

Διοργάνωση Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος. Συνεργάστηκαν ο Γιώργος Λαμπράκης, στα σκηνικά και τα κοστούμια και η Βικτωρία Θανάσουλα στις χορογραφίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.