Καινούργιο αυτοκίνητο με κάτω από 10.000 ευρώ




Με κόστος κάτω από 10.000 ευρώ, μπορεί κανείς να βρει στην αγορά αρκετές προτάσεις καινούργιου και ασφαλούς αυτοκινήτου, που συνδυάζουν την οικονομία αγοράς με την οικονομία κίνησης.

Μια τιμή κάτω από 10.000 ευρώ είναι σήμερα η πλέον συμφέρουσα για την αγορά ενός νέου μοντέλου, αφού χωρίς να χρειαστεί κανείς να εκταμιεύσει πολλά χρήματα, μπορεί να αποκτήσει ένα ασφαλές (π.χ. όλα τα αυτοκίνητα έχουν ESP, τουλάχιστον 4 αερόσακους κ.οκ.) και οικονομικό σε χρήση καινούργιο αυτοκίνητο.

Εμείς, μαζέψαμε τα αυτοκίνητα της αγοράς που κοστίζουν κάτω από 10.000 ευρώ (μαζί και με τυχόν προσφορά) και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται 5 μοντέλα της μίνι κατηγορίας, καθώς και 2 από τη μικρή κατηγορία.

Σε κάθε μοντέλο αναφέρουμε και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή, για να μπορέσετε να συγκρίνετε και από μόνοι σας ποιο είναι πιο συμφέρον για εσάς.

ΜΙΝΙ ΜΟΝΤΕΛΑ

Renault Twingo: από 9.990 ευρώ

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά που μειώνει την τιμή του κάτω από τα 10.000 ευρώ διατίθεται σήμερα το μοδάτο Renault Twingo, κερδίζοντας σε Value for Money. Το γαλλικό μικρό με το 5θυρο αμάξωμα συνοδεύεται επιπλέον και από ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Το Twingo στην αρχική του έκδοση διαθέτει έναν 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 70 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και διαθέτει μέση κατανάλωση μόνο 4,2 λτ./100 χλμ. Παράλληλα, το Twingo ξεχωρίζει για την κορυφαία του ευελιξία στην πόλη.

Εξοπλισμός Twingo In-Touch: ESP, Hill Start Assist, Speed Limiter, 6 αερόσακοι, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι.

Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο: newsauto.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.