Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Διονύση Χατζηδάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θεατές της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του ΓΟΠΦ «η Αρμονία» στο Κλειστό Γήπεδο «Σοφία Μπεφόν».

Όπως αναφέρει το www.pfaliro.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, βρέθηκε μαζί με τους Φαληριώτες, μετά από πολυήμερη απουσία για λόγους υγείας.

Κοντά του οι συνεργάτες του Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος της Β1 ΟΝΝΕΔ Γιάννης Πήλιουρας.

Η χαρά και η συγκίνηση του κόσμου ήταν έκδηλη, με την ευχή όλη αυτή η περιπέτεια να είναι περαστική.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΑΟΠΦ Νίκο Δέτση και τους συνεργάτες του.

O δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, επανήλθε στα καθήκοντά του μετά από τη σύντομη περιπέτεια υγείας που τον ανάγκασε για κάποιο διάστημα να απέχει από τη διοίκηση του δήμου.

Όπως αναφέρει, σχετικό δελτίο τύπου, ο δήμαρχος ευχαριστεί φίλους και δημότες για το πραγματικό ενδιαφέρον, τη συμπαράσταση καθώς και τις ευχές τους και αντεύχεται για ευτυχισμένες και χαρούμενες γιορτές

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Διονύση Χατζηδάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 07/07/2019 at 12:52 μμ
    Permalink

    Πάντα προσπαθούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν άνθρωποι από διαφορετικά κόμματα, να μου ασκούν έντονη ψυχολογική βία, κ να επιδιώκουν την εξόντωσή μου πισώπλατα, μορφωμένοι, με κύρος, αλλά αφανείς ως προς τις φρικαλεότητες, τερατουργήματα, διότι χρησιμοποιούσαν για την βία στο πρόσωπό κάθε μορφής που δεν χρειάζεται να αναλύσω, αλλοδαπούς, παιδιά και ηλικιωμένους. Πριν λίγο κάνοντας μία διαδικτυακή έρευνα, για τέτοιους ανθρώπους, αντιλήφθηκα ότι είναι αυτοί που εντάσσονται στη μασονία, είτε είναι δεξιοί, είτε είναι αριστεροί, αρκεί να πιστεύουν σε μία ανώτερη δύναμη. Ο άνθρωπος που έχει το κύρος που αντιλαμβάνεστε ποιον εννοώ, ήταν ο ηθικός αυτουργός με το χρήμα που παρότρυνε σε τέτοιες ενέργειες μυστικές ώστε να μην μαθαίνουν αυτού του είδους τις ενέργειές του, αλλά να μαθαίνουν μόνον άλλα δημιουργήματα που σκεπάζουν κάθε μυστική του πράξη. Εισπράττει αποδοχή μαζική, αλλά πολλοί από αυτούς ανίδεοι, δεν γνωρίζουν τις μυστικές επιδόσεις. Πάντα μέσα μου με την απλοϊκή μου σκέψη καταριόμουν για τα κακά που φρόντιζε να γίνονται στην προσωπικότητά μου. Ας αναρρωτηθεί λοιπόν ότι χτύπησε αυτό που λέμε απλοϊκά “ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ”. Εύχομαι οι κυβερνώντες όποιοι και αν είναι να αντιληφθούν και να καθαρίσουν τα κόμματά τους από τέτοια “παράσιτα” που μαυρίζουν τη δημοκρατία, την ισότητα, την ίση μεταχείριση, και ευνοούν τους δικούς τους υπερασπιστές της μασονίας και της λεηλασίας αθώων ανθρώπων.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.