Φόρεσε τα γιορτινά του και το Παλαιό Φάληρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το Παλαιό Φάληρο φόρεσε τα γιορτινά του και για ένα μήνα από το κέντρο της πόλης αλλά και από τις γειτονιές του, στέλνει μήνυμα γιορτής και αισιοδοξίας.

Ήδη οι κεντρικοί δρόμοι, οι πλατείες αλλά και τα Δημοτικά κτίρια στολίστηκαν αναδεικνύοντας μια γιορτινή παράδοση που την καθιέρωσε η Δημοτική Αρχή και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

«Οι εκδηλώσεις αλλά και ο εορταστικός στολισμός της Πόλης μας καταδεικνύουν μια πόλη δυναμική, εξωστρεφή, ελκυστική και κυρίως ζεστή για τους κατοίκους της αλλά και τους επισκέπτες της» τόνισε ο Διονύσης Χατζηδάκης σημειώνοντας ότι έμφαση δόθηκε στην διάχυση του εορταστικού μηνύματος σε όλες τις γειτονιές.

Στο Δημαρχείο της πόλης, η Δημοτική Αρχή θα δώσει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, ανάβοντας το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ ήδη λειτουργεί στο Πάρκο του Φλοίσβου το Πάρκο του ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ.

Και φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν σειρά εκδηλώσεων στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, την Αγίου Αλεξάνδρου και την Μαρίνα του Φλοίσβου για τις οποίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για συνεχή ενημέρωση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.