Στις 2 Δεκεμβρίου ο αυθεντικός Διάπλους Βουλιαγμένης




Λίγες μέρες έμειναν για τον αυθεντικό χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης και πλήθος χειμερινών κολυμβητών δίνουν και πάλι το καθιερωμένο τους ραντεβού στον πιο ιστορικό Διάπλου της Αθήνας. Μία διοργάνωση που ξεκίνησε το 2002 από μία παρέα χειμερινών κολυμβητών – Μελών του Ν.Ο.Β. και έχει ετήσια κολυμβητική συνάντηση όσων αγαπούν τη θάλασσα σε μία δροσερή έκδοσή της.

Ο 15ος Χειμερινός Διάπλους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι μία συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όλοι οι συμμετέχοντες κολυμβητές θα λάβουν kit, όπου περιέχεται τσιπάκι χρονομέτρησης, σκουφάκι κολύμβησης, τεχνικό μπλουζάκι και βραχιολάκι, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής.

Η Lifeguard Hellas (www.lifeguardhellas.gr) θα παρέχει τη Ναυαγοσωστική κάλυψη της διοργάνωσης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη, πιο οργανωμένη και έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της χώρας.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», το οποίο έχει αναγνωρισθεί ως φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν και θα δροσιστούν με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» που εξασφαλίζουν τη  σωστή ενυδάτωση του οργανισμού καθώς είναι τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και χυμούς από ελληνικά φρούτα.

H Melissa θα βρεθεί στον 15Ο Χειμερινό διάπλους Βουλιαγμένης με το food truck της, το “Melissa On the road” και θα κεράσει όλους τους συμμετέχοντες υπέροχες συνταγές με ζυμαρικά Melissa. Γιατί και στον αθλητισμό είμαστε μακαρονάδες!

Η DHL θα ζεστάνει τους κολυμβητές με ισοθερμικές κουβέρτες, ενώ η Nestlé θα τους τονώσει με μπάρες δημητριακών Fitness. Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών, είναι το επίσημο φρούτο του 15ου Διάπλου Ν.Ο. Βουλιαγμένης και θα μοιράζει premium μπανάνες Chiquita στους κολυμβητές. Τέλος, το Αρτόπολις θα γλυκάνει τους συμμετέχοντες με φρέσκα κεράσματα.

Εγγραφή: https://entries.esportevents.gr/index.php/forma-symmetoxon/diaplous-nov-vouliagmenis

Προκήρυξη: http://www.nov.gr/press/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-2-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2018-15%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9/

 

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εξόφλησης.

Πληροφορίες: Γραμματεία Σχολών Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (210 8962416-εσωτ.110) [email protected]

Σας περιμένουμε στη μεγάλη αυτή γιορτή της χειμερινής κολύμβησης στον μαγευτικό όρμο της Βουλιαγμένης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.