Πέμπτη 22 Νοεμβρίου: Κλειστά Γυμνάσια και Λύκεια στα νότια προάστια




Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου είναι κλειστά τα δημόσια Γυμνάσια – Λύκεια της Νότιας Εκπαιδευτικής περιφέρειας Αθήνας, με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής.

Χορηγήθηκε άδεια απουσίας από τα καθήκοντά τους στους καθηγητές που υπηρετούν στα σχολεία των δήμων Γλυφάδας, Ελληνικού- Αργυρούπολης, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και Αγίου Δημητρίου. Η διευκόλυνση αυτή γίνεται προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ, του συνδικαλιστικού οργάνου τους.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Πέμπτη 22 Νοεμβρίου: Κλειστά Γυμνάσια και Λύκεια στα νότια προάστια

  • 19/11/2018 at 2:15 μμ
    Permalink

    Θα αναπληρώσουν τη μία μέρα αυτή στην αργία των Χριστουγέννων, Πάσχα ή το καλοκαίρι ; Γιατί αυτή η ‘εκλογοαπολογιστική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ’ δεν γίνεται στης πχ. 25 Ιουλίου;

    Απαντήστε
    • 19/11/2018 at 3:08 μμ
      Permalink

      Γιατί Χριστούγεννα, Πάσχα ή καλοκαίρι/25 Ιουλίου πάει μακριά, προφανώς.

      Αλλά, γιατί δεν γίνεται το απόγευμα της 22ης Νοεμβρίου, ας πούμε, μετά το μάθημα; Δεν θέλουν να χάσουν το καφενείο οι καθηγητοπατέρες;

      Απαντήστε
  • 19/11/2018 at 4:28 μμ
    Permalink

    Είναι ντροπή να κλείνουν τα σχολεία για συνελεύσεις, σε έναν κλάδο που έχει τέσσερις μήνες διακοπές Αίσχος. Υπάρχουν απογεύματα, Σαββατοκύριακα και 4 μήνες. Αλλά υπάρχει και η συνδικαλισμός των τεμπέληδων. Πρώτοι οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να απαιτήσουν να αλλάξει αυτή η ανοησία. Και φυσικά όλοι οι γονείς, που ταλαιπωρουμαστε εξ αιτίας της.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.