Οι υποψήφιοι της ΝΔ στo Νότιο Τομέα της Αθήνας




Παρά το γεγονός ότι από τη ΝΔ είχαν δεσμευτεί εδώ και 15 μέρες περίπου ότι θ’ ανακοινώσουν τους περισσότερους υποψηφίους για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, καθώς από το καλοκαίρι κιόλας δηλώνουν σε εκλογική ετοιμότητα, τα δύο μόνα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί έως και σήμερα είναι αυτά του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου.

Όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνό τους από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ, με τους συνεργάτες του να επιμένουν πως τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα.

Στο Νότιο Τομέα, τον αγώνα του έχει ήδη ξεκινήσει ο Νίκος Δένδιας, ενώ υποψήφιες θα είναι τρεις κυρίες: Σοφία Βούλτεψη, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Άννα Καραμανλή. Από τη νέα φουρνιά στελεχών, επίσης, οι Κώστας Κυρανάκης, Γιάννης Καλλιάνος, Τάσος Γαϊτάνης, Ντόρα Πάλλη, Ιωάννα Γκελεστάθη, Βασίλης Σπανάκης, καθώς και δύο γνωστοί δήμαρχοι: Διονύσης Χατζιδάκης και Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Συζητείται, επίσης, το όνομα του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος στο Euro 2004, Τάκη Φύσσα.

Αιμίλιος Περδικάρης/newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.