‘Ερχεται το Christmas Fantasy Fun Park & Theater στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού




7 Δεκεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019

12€ Γενική είσοδος all day pass για όλα τα παιχνίδια και όλα τα θεάματα

Το χριστουγεννιάτικο χωριό Christmas Fantasy Fun Park and Theater ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για να γιορτάσετε φέτος τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (πρώην Αερολιμένας Αθηνών) μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα απ’ όλον τον κόσμο.

Σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο 7.500 τμ, ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο, μπορείτε να περιηγηθείτε από το πρωί έως το βράδυ, με ασφάλεια και χωρίς να ανησυχείτε για τις ιδιοτροπίες του καιρού.

Με ένα μονάχα εισιτήριο, κάθε επισκέπτης, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να παρακολουθήσει τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις XANA ZOO, Fantasy Circus, Οι 3 Μάγοι με τα Κόλπα, Ο Ρούντολφ το ελαφάκι και οι σκανταλιάρηδες Καλικάντζαροι.

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε shows, διαδραστικά παιχνίδια, να παίξετε στο Λούνα Παρκ, να στροβιλιστείτε στο καρουζέλ, να τρέξετε και να χορέψετε στο παγοδρόμιο, να γνωρίσετε από κοντά τους Αγιοβασίληδες του χωριού μας και να ανακαλύψετε πολλές-πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις, χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα.

Carousel
Κανείς δεν είναι πολύ μικρός ή πολύ μεγάλος για να κάνει ένα γύρο με το πολύχρωμο μουσικό καρουζέλ. Ανεβείτε στα αλογάκια που κινούνται πάνω-κάτω, επιβιβαστείτε στις άμαξες ή τρυπώστε στα περιστρεφόμενα φλιτζανάκια και πλημμυρίστε με μουσική!
(Το καρουζέλ μας διαθέτει 36 θέσεις και επιπλέον χώρο όπου οι συνοδοί έχουν τη δυνατότητα να στέκονται όρθιοι δίπλα στο παιδί)

Παγοδρόμιο

Διασκεδάστε στη μεγάλη παγοπίστα μας. Πιαστείτε χέρι-χέρι με τους αγαπημένους σας. Κάντε πατινάζ και χορό ή απλώς θαυμάσετε τους χορευτές μας που θα κάνουν επίδειξη χορού στον πάγο κάθε μιάμιση ώρα. Διαλέξτε τα παγοπέδιλά σας και γρήγορα στην πίστα!!!
(Διαστάσεις παγοδρομίου 30×12, διατίθενται δωρεάν παγοπέδιλα)

Αεροκούνια

H πιο διασκεδαστική κούνια για τους μικρούς μας φίλους.
(Η αεροκούνια μας διαθέτει 24 θέσεις και είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών)

Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια

Ελάτε στην τεράστια πίστα μας, πάρτε το τιμόνι στα χέρια σας και ετοιμαστείτε για διασκεδαστικές συγκρούσεις.
(Μέγεθος πίστας 14m x 25m, χωρητικότητας 18 οχημάτων)
Πολικό τρενάκι-Polar Express
Επιβιβαστείτε στο μαγικό ατμοκίνητο τρενάκι Polar Express και ταξιδέψτε ως τον Βόρειο Πόλο. Περάστε από το σταθμαρχείο, πάρτε το τιμόνι στα χέρια σας και απολαύστε μια διαδρομή μέσα από το χιονισμένο δάσος. Αν συναντήσετε αρκούδες και ταράνδους, μη φοβηθείτε. Χτυπήστε το καμπανάκι για να τους ευχηθείτε Καλά Χριστούγεννα!
(Το τρενάκι μας διαθέτει 14 θέσεις και οι συνοδοί έχουν την δυνατότητα να κάθονται δίπλα στο παιδί)
Καράβι
Ανεβείτε στο χριστουγεννιάτικο καράβι-κούνια και δαμάστε τα κύματα.
(Το καράβι μας διαθέτει 40 θέσεις και είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 4 ετών, απαραίτητα με συνοδεία ενήλικα)

Τραμπολίνο

Διασκέδαση και παιχνίδι με απόλυτη ασφάλεια για μικρούς και μεγάλους. Τραμπολίνο ολυμπιακών προδιαγραφών και διαστάσεων! Φτάστε όσο πιο ψηλά μπορείτε, ως εκεί που φτάνουν τα όνειρά σας.
(Το τραμπολίνο μας έχει χωρητικότητα 8 θέσεων και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω και βάρος έως 70 κιλά)

Αλογάκια- Pony Cycle

Έτοιμοι για ιππασία; Μπαμπάδες, μαμάδες, μικρά και μεγάλα παιδιά ελάτε στο στάβλο και διαλέξτε το άλογο που σας ταιριάζει. Τα Αλογάκια είναι ποδοκίνητα και λειτουργούν με την κίνηση του σώματος του αναβάτη. Μεγάλοι και μικροί διασκεδάζουμε και γυμναζόμαστε!
(Το Pony Cycle είναι κατάλληλο για ηλικίες από 2 ετών και άνω)

Baby Carousel

Για τους μικρούς μας φίλους ένα πολύχρωμο Carousel για ατέλειωτους γύρους, όλο χαρά!
(Το μικρό παιδικό καρουσέλ διαθέτει 22 θέσεις και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1-9 ετών. Τα παιδιά έως 3 ετών συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικα)

Baby Park/Μικρά φουσκωτά παιχνίδια

Τα μικρά παιδάκια θα ξετρελαθούν με τη Μίνι και τον Μίκυ Μάους, τους πολύχρωμους κλόουν και την καμηλοπάρδαλη με τις τεράστιες βούλες και τον μακρύ λαιμό. Στο Baby park θα βρείτε επίσης αφρώδη παιχνίδια και Soft play.
(Το baby park είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος αποκλειστικά για τα μικρά παιδιά ηλικίας 2-5 ετών)

Φουσκωτά κάστρα και τσουλήθρες

Κατακτήστε πέντε φουσκωτά κάστρα και διασκεδάστε στις πολύχρωμες τσουλήθρες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια σε έναν περιφραγμένο χώρο με την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.
(Τα φουσκωτά παιχνίδια μας είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 4-11 ετών)
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα
10:00 – 22:00
Τρίτη
10:00 – 22:00
Τετάρτη
10:00 – 22:00
Πέμπτη
10:00 – 22:00
Παρασκευή
10:00 – 22:00
Σάββατο
10:00 – 22:00
Κυριακή
10:00 – 22:00

Γενική είσοδος

All Day Pass

12 για όλα τα παιχνίδια και όλα τα θεάματα!

Οι 3 Μάγοι με τα κόλπα

Οι κορυφαίοι μάγοι Μελχιόρ, Γκασπάρ, Βαλτάσαρ, φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μ’ ένα φαντασμαγορικό Magic Show, γεμάτο εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, φωτιές, χορό, μαγικά και ζογκλερικά τεχνάσματα που θα σας αφήσουν άφωνους!

Μαζί τους μια πανέμορφη μάγισσα χορεύτρια …

Μια παράσταση που κυριολεκτικά θα σας μαγέψει!

Οι κορυφαίοι μάγοι Μελχιόρ, Γκασπάρ, Βαλτάσαρ, φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μ’ ένα φαντασμαγορικό Magic Show, γεμάτο εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, φωτιές, χορό, μαγικά και ζογκλερικά τεχνάσματα που θα σας αφήσουν άφωνους!

Μαζί τους μια πανέμορφη μάγισσα χορεύτρια …

Μια παράσταση που κυριολεκτικά θα σας μαγέψει!

Οι κορυφαίοι μάγοι Μελχιόρ, Γκασπάρ, Βαλτάσαρ, φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μ’ ένα φαντασμαγορικό Magic Show, γεμάτο εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, φωτιές, χορό, μαγικά και ζογκλερικά τεχνάσματα που θα σας αφήσουν άφωνους!

Μαζί τους μια πανέμορφη μάγισσα χορεύτρια …

Μια παράσταση που κυριολεκτικά θα σας μαγέψει!

ΧΑΝΑ ΖΟΟ! 
Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Mazoo and the Zoo και του Xana Zoo

Ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Τραγουδάμε και χορεύουμε παρέα με τους αγαπημένους μας ήρωες.

Ακούστε live το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Xana Zoo!

Fantasy Circus 
Sand Art by Vasileios Muraitis

Ιστορίες με Αμμοτεχνία

Δείτε από κοντά το αστέρι που ανέδειξε η τηλεοπτική εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο μοναδικός Βασίλης Μουραΐτης παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό Sand Art show. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί εικόνες με άμμο που αλλάζουν διαρκώς και διηγούνται ιστορίες.

Μια εκπληκτική ζωντανή παράσταση όπου κάθε κόκκος άμμου γίνεται μια εικόνα, κάθε εικόνα γίνεται μια ιστορία

Bubble show

Χιλιάδες πολύχρωμες φουσκάλες κατακλύζουν τον χώρο. Είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να χωρέσουν μέσα τους ακόμα και σένα. Ποιος θα πιάσει τις περισσότερες;

Και ακόμα:

Ζογκλέρ, παλιάτσοι, ακροβάτες, Pole Dancing από εξαιρετικά ταλέντα του τσίρκο και των παραστατικών τεχνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “‘Ερχεται το Christmas Fantasy Fun Park & Theater στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού

  • 23/12/2018 at 12:54 μμ
    Permalink

    12 ευρώ το κεφάλι και τα περισσότερα παιχνίδια είναι με κέρματα. Έξτρα εννοείται. πολλα φουσκωτά και κάποια χριστουγγεννιάτικα για λόγω εποχής. Ένα λούνα πάρκ όπως άλλα.τίποτα αξιόλογο!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.